Haberler

Isparta İşaret Diliyle İstiklal Marşı Okudular

Abone Ol

İşaret diliyle İstiklal Marşı okudular ISPARTA Çocuk Adası Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nin yılsonu etkinliğinde 5- 6 yaş grubu öğrenciler işaret diliyle İstiklal Marşı okudu.

İşaret diliyle İstiklal Marşı okudular

ISPARTA Çocuk Adası Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nin yılsonu etkinliğinde 5- 6 yaş grubu öğrenciler işaret diliyle İstiklal Marşı okudu.

Isparta Çocuk Adası Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde eğitim gören öğrencilerin gösterisi Süleyman Demirel Üniversitesi Lütfi Çakmakçı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Öğrencilerin dans, skeç ve halk oyunları gösterilerinin yanında İngilizce ve Türkçe şarkılar söylediği etkinlik ilgi çekti. Geceye 5- 6 yaş arası öğrencilerin işaret diliyle İstiklal Marşı'nı okuması damga vurdu.

Her yıl geleneksel olarak belirli bir temaya bağlı olarak çocukların gösterilerini gerçekleştirdiklerini belirten kreş sahibi Gözde Çağlar, bu yılki gösterilerde dünya barışını simgelediklerini söyledi. Çocukların engelli arkadaşlarıyla anlaşabilmesi için sene başından beri eğitim verdiklerini vurgulayan Gözde Çağlar, "2014- 2015 eğitim öğretim yılında başladığımız 5 ve 6 yaşlara işaret dili eğitimimizin son noktasını bugün İstiklal Marşı okuyarak ortaya koyduk. Hepimizin birer engelli adayı olduğu düşünüldüğünde bu farkındalığın herkes tarafından kanıksanmasında bir nebze de olsa tuzumuz olsun istedik. Çocuklarımızın engelli arkadaşlarıyla iletişim kurması adına bu projeye başlamıştım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gözde Çağlar Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title