Haberler

İsrail vahşete doymuyor! Öldürdükleri Filistinlinin cesedini tekmeleyerek çatıdan attılar

Güncelleme:
Abone Ol

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye bomba yağdıran ve on binlerce Filistinliyi katleden İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentinde öldürdükleri bir sivilin cesedini tekmeleyerek evin çatısından attığı görüntüler ortaya çıktı.

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da öldürülen bir Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

3 FİLİSTİNLİ ÖLDÜ

İsrail askerleri, Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin kentinin Kabatiya beldesine bugün baskın düzenledi. Baskında bir evi kuşatan İsrail askerlerinin saldırısında 3 Filistinli öldü.

EVİN ÇATISINDAN AŞAĞI ATTILAR

Görgü tanıklarının aktardığına göre, İsrail askerleri 3 Filistinlinin cenazesini bulundukları evin çatısından aşağı attı. Sosyal medyada yer alan görüntüde, 3 İsrail askerinin ölen Filistinlilerin cenazelerinin bulunduğu binanın çatısında olduğu görülüyor.

CEP TELEFONUYLA ANBEAN KAYDEDİLDİ

Askerlerden birinin ölen Filistinlilerden birinin cenazesini teklemeyerek çatının kenarına ittiği cep telefonu kamerasına yansıyor. Daha sonra bu Filistinlinin naaşı İsrail askerince çatıdan aşağı atılıyor. Görgü tanıkları ayrıca Filistinlilerin naaşlarının İsrail'e ait buldozerlerle olay yerinden götürüldüğünü aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Savaş ve Çatışma İnsan Hakları Batı Şeria Orta Doğu Güvenlik Politika İsrail Güncel Dünya Gazze Savaş ve Çatışma Orta Doğu İnsan Hakları Güvenlik Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

ömer:

SAVAŞ UZAK DEĞİL. HERKES KENDİSİNİ ONA GÖRE HAZIRLASIN

Yanıtla16214
Caresi Bedel:

korkak pijler .

Yanıtla8163
Alkurt:

Kur'an'ı ana dilde okuyup anlamadıkları sürece bu belalar inananlarin üstünden eksik olmaz. Allah Kurani, okuyun anlayın diyor, bizleri bilmediğimiz bir dilde anlamayarak okumaya zorluyorlar. Istediğiniz kadar İmam hatip açın anlayarak okumadigimiz sürece cilemiz bitmeyecek

Yanıtla30128
VEFA:

Akşam müziğin sesini sonuna kadar açmış cis tak cis tak yapa yapa caddede gezen en az on araç görmüşümdür. Hayat devam ediyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor!...

Yanıtla2094
Özcan Özcan:

7 EKİM DE HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YAPTIĞININ AYNISINI YAPMIŞ YANİ

Yanıtla938
VEFA:

Fiyatı 120 bin liraya varan Iphone nun yeni modeli için çok sayıda kişi geceden kuyruğa girmiş. Hem dön, hem de yan dünya!...

Yanıtla1371
Ahmet Çakır:

Aynısını bizde size yapacağız...

Yanıtla1447
vatandaş:

müslümanlar birlik olmaz ise bu böyle devam eder

Yanıtla222
Suleyman Cetinkaya:

dirisine saygisi olmayan ölusunemi saygili olsun

Yanıtla122
Son Yörük:

Depremi dusunerek yaptigimiz evlerin altina derin siginaklarda yapmali baska yerden cikisi olan masraflida olsa cok can kaybetmekten iyidir.Nekadar savasa girmek istemesekte etrafimiz ates topu birsekilde bizide sicrar bu isler.Tedbirden zarar gelmez yarinimizi dusunurek adimlar atmali ic cekismeleri birkenara birakip ulkemizin daha cok guclenmesi icin ugrasmali yoksa savasta hangi partili olduguna bakilmicak.Durumlar ciddi..100 senedir savasa girmedik ne olur sonunu bakcaz.

Yanıtla13
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title