Haberler

Beyrut saldırısı sonrası fotoğraf paylaşan Netanyahu, bakanlarına konuşma yasağı getirdi

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail'in, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a saldırısı sonrası Netanyahu'nun ofisinden fotoğraflı paylaşım geldi. Fotoğrafta Netanyahu'nun kırmızı kablolu sabit telefonla konuştuğu ve İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Hanegbi, askeri danışmanı Gofman ile bazı yetkililerle toplantı halinde olduğu görüldü. İsrail basını, Netanyahu'nun İsrailli bakanlara Beyrut'taki saldırıyla ilgili yorum yapmamalarını istediğini aktarırken akıllara "İsrail, Lübnan'a savaş mı başlatıyor?" sorusu geldi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlenen saldırı sonrası İsrail Başbakanlık Basın Ofisi, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun fotoğrafını herhangi bir mesaj olmadan paylaştı.

Basın ofisinden paylaşılan fotoğrafta, Netanyahu'nun İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Tzachi Hanegbi, askeri danışmanı Roman Gofman ve bazı yetkililerle toplantı halinde olduğu görülüyor. Herhangi bir açıklama yapılmadan paylaşılan fotoğrafta, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun kırmızı kablolu sabit telefonla konuştuğu fotoğrafta göze çarpıyor.

Beyrut saldırısı sonrası Netanyahu'dan fotoğraflı paylaşım

"HİZBULLAH KIRMIZI ÇİZGİYİ AŞTI"

Öte yandan Savunma Bakanı Yoav Gallant, Beyrut'taki saldırı sonrası sosyal medya hesabından kısa bir mesaj paylaştı. Mesajında Gallant, "Hizbullah kırmızı çizgiyi aştı." ifadesini kullandı.

Beyrut saldırısı sonrası Netanyahu'dan fotoğraflı paylaşım

NETANYAHU'DAN BAKANLARINA KONUŞMA YASAĞI

İsrail basını, Netanyahu'nun İsrailli bakanlara Beyrut'taki saldırıyla ilgili yorum yapmamalarını istediğini yazdı. Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Dahiye bölgesinde şiddetli bir patlama meydana gelmişti. İsrail ordusu yaptığı açıklamada, saldırının sorumluluğunu üstlenerek Hizbullah'ın komutanlarından birinin hedef alındığını aktarmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Uluslararası İlişkiler Binyamin Netanyahu Sosyal Medya Başbakanlık Politika Güncel İsrail Lübnan Beyrut Dünya Medya Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Ordu 52:

Topyeküm bir direniş gerek islam alemi ve vicdan sahipleri tarafından. Güçlünün yanında değil vicdanın yanında olmalı insanlık.Zalimin zulmüne boyun eğmek ne demek. Sadece topla tüfekle değil gıda ile sanal ortamla ekonomik oyunlarla şeytani planlarla saldırıyor ve zehirliyorlar dünyayı. Farkına varmak ve karşı durmak zamanıdır

Yanıtla3116
VEFA:

Netanyahu ABD Kongresinde, bu savaş mediyetle barbarlar, ölümü yüceltenlerle yaşamı kutsayanlar arasındaki bir savaştır. Dedi. Dakikalarca ayakta alkışlandı.Bunun asıl adı ve bizdeki karşılığı 21.yüzyılda yeni bir haçlı seferidir!...Gelecek çok da aydınlık görünmüyor!..

Yanıtla1073
AYHAN BAYRAK:

Vefa imana geldin mi koçum

1234
VEFA:

Savaş zorunlu ve hayati olmalıdır. Ulusun hayatı tehlikeyle karşı karşıya kalmadıkça savaş bir cinayettir. ULU ÖNDER Mustafa Kemal Atatürk

1324
Hek Tor:

Ben de dün bu ÖNEMLİ konuda Papa'yı aramıştım ama, ne dediğini anlamadım ki, şöyleydi söyledikleri: ''Salve, quis es? Quod dicis non intellego, numerum malum te appellatum puto''

63
JY:

GÜÇLÜ DUR İSRAİL

Yanıtla672
AYHAN BAYRAK:

Jy: kuzidiyate

135
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title