Haberler

Netanyahu, ABD'yi birbirine kattı! Kongre önünde çok sayıda gözaltı var

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasını yüzlerce kişi protesto etti. Gruba müdahale eden polis, çok sayıda göstericiyi gözaltına aldı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasını protesto eden gruba müdahale eden polis, çok sayıda göstericiyi gözaltına aldı.

Netanyahu, ABD'yi birbirine kattı! Kongre önünde çok sayıda gözaltı var

KONGRE BİNASININ ÖNÜ KARIŞTI

ABD Kongresi'ne hitap eden İsrail Başbakanı Netanyahu'ya yönelik Washington'daki protestolarda polis ile göstericiler karşı karşıya geldi. Sabah saatlerinden itibaren Washington'ın çeşitli yerlerinde devam eden Netanyahu karşıtı gösteriler, Kongre binası çevresinde öğleden sonra da devam etti.

Netanyahu, ABD'yi birbirine kattı! Kongre önünde çok sayıda gözaltı var

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINDA

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun konuşmasını yaptığı Kongre binasının kuzey kanadında toplanan yüzlerce gösterici, Netanyahu ve ABD Başkanı Joe Biden aleyhinde slogan attı. Polis ile göstericiler arasında zaman zaman arbede yaşanırken çok sayıda gösterici polis tarafından gözaltına alındı.

Netanyahu, ABD'yi birbirine kattı! Kongre önünde çok sayıda gözaltı var

Kaynak: AA / Güncel

Politika İsrail Güncel Polis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Murat Celik:

Allah büyük gün doğmadan neler doğar

Yanıtla4127
İbrahim Demirel:

Amerika menfaati olmayan hiç bir yerde bulunmaz tarih bunun örnekleri ile dolu. Zamanında Karabağ savaşında Ermeniler çok zulüm etti ama 30 sene sonra bedelini çok ağır ödediler. Belki bugün degıl ama 30 yıl, 50 yıl yada 100 yıl sonra yahudiler, o topraklarda yapayalnız kalacak. Bir gün bunların torunları, dedelerinin yaptıkları yüzünden büyük bedeller ödeyecekler. Bu hep böyle olmuştur, bu kaçılılmaz olacak onlar için.

Yanıtla392
Akıllı olmalıyız:

Valla pek de bedel ödemiş gibi değil ermeniler. Üstüne bir de bize soykırım yaptınız dediler onlar yaptığı halde. Her ülke işine geldiği gibi davranıyor. Ne diyelim umarım son bulur savaşlar.

11
EFEMAK MAKİNA:

normaldir üst yönetim ve kongre üyeleri dışında seven yokki onlarda sadece menfaat yaratmak para onlarda ama bir gün herkesin başına gelince anliycaklar

Yanıtla268
A.Kılıç:

Neto mikser gibidir. Bulunduğu ortamı karıştırır. Aha da ispatı…

Yanıtla213
Abdullah Atik:

Amerika’yı kimlerin yönettiği belli ..!!

Yanıtla06
DODOK DODOK:

Her devlet vizyonunun peşinde, bizde ne misyon var ne de vizyon; bizde sadece riv riv...

Yanıtla30
Cengiz Aktaş:

Gün doğmadan neler doğacağını diyeyim sana kardeşim. Genelde insanlık özelde ise İslâm Dünyası bunlara sadece söylemden ibaret tepki göstermeye devam ederse, ''Filistin'' diye bir devlet ve ''Filistinliler'' diye bir topluluk tarih sahnesinden silinecektir. Allah'ın büyüklüğü şüphesiz doğrudur. Ama insanlık da büyük olmak için bazı sert gerekirse dişe diş kana kan tepkileri göstermelidir. Yoksa olacakları görmek için müneccim olmaya gerek yok.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title