Haberler

İsrail, Lübnan'ın Güneyinde Hizbullah'a Ait Hedefleri Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail Savunma Kuvvetleri, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah'a ait yeni rampaları ve terör hücresini vurduğunu açıkladı. Hizbullah ise İsrail'e saldırı başlattığını duyurdu.

(ANKARA) - İsrail Savunma Kuvvetleri, "İsrail Savunma Kuvvetleri savaş uçakları Lübnan'ın güneyindeki çeşitli bölgelerde Hizbullah'a ait yeni rampaları ve Lübnan'ın güneyindeki Hiyam bölgesinde bir terör hücresini vurdu" açıklamasını yaptı.

Hizbullah, Hizbullah'ın kurucu üyelerinden Fuad Şükür'ün öldürülmesine yanıt olarak gece saatlerinde İsrail'e saldırı başlattığını duyurdu. İsrail ise buna karşılık olarak Lübnan'ın güneyini vuruyor. İsrail, Lübnan'ın güneyine yeni saldırılar düzenledi. İsrail Savunma Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, "Gerçek zamanlı tehditleri engellemek için operasyonlarımız devam ediyor. İsrail Savunma Kuvvetleri savaş uçakları Lübnan'ın güneyindeki çeşitli bölgelerde Hizbullah'a ait yeni rampaları ve Lübnan'ın güneyindeki Hiyam bölgesinde bir terör hücresini vurdu" denildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Uluslararası İlişkiler Politika İsrail Lübnan Güncel Dünya Terör Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title