Haberler

İsrail Ordu'sunun Beyrut'a Hava Saldırısında 5 Çocuk Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta F-35 savaş uçağıyla düzenlediği hava saldırısında ilk belirlemelere göre 5 çocuğun ölümüne neden oldu. Saldırının gerçekleştirildiği bölgede çok sayıda kadın ve çocuğun da yaralandığı bildirildi.

İsrail ordusunun Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 5 çocuğun öldüğü bildirildi.

Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberine göre, İsrail ordusu Beyrut'un güneyindeki Camus bölgesinde bir konuta F-35 tipi savaş uçağıyla hava saldırısı düzenledi.

Saldırıda, ilk belirlemelere göre 5 çocuğun öldüğü belirtildi.

Güney banliyölerde İsrail saldırısının olduğu yerde bulunan Sivil Savunma ve Kızılhaç çalışanları ile sağlık görevlileri, bölge sakinlerinden saldırı alanına gitmemelerini, yolları boşaltmalarını, toplanmamalarını, kurtarma operasyonlarına yer açmalarını istedi.

NNA'nın haberinde, Güney banliyösünde El-Kaim Kompleksi yakınında hedef alınan binanın 4 füzeyle vurulduğu, binada yoğun nüfus yaşaması dolayısıyla çok sayıda kadın ve çocuğun öldüğü ve yaralandığı, ilk belirlemelere göre 5 çocuğun hayatını kaybettiğinin tespit edildiği aktarıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Savaş ve Çatışma İnsan Hakları Orta Doğu Güvenlik 3-sayfa Lübnan Beyrut İsrail Güncel Çocuk Dünya Ordu Savaş ve Çatışma Orta Doğu İnsan Hakları Güvenlik 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title