Haberler

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin, Tel Aviv'in Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah'a karşı saldırı için genel hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Gordin, "Bir an bile durmayacağız. Görev tamamlanıncaya kadar güç ve zeka kullanarak savaşmaya devam edeceğiz. Görev de kuzeye güvenlik getirmektir." ifadelerini kullandı.

İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah'a karşı saldırı için genel hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, "Bir an bile durmayacağız. Görev tamamlanıncaya kadar güç ve zeka kullanarak savaşmaya devam edeceğiz. Görev de kuzeye güvenlik getirmektir." dedi.

"İSRAİL ORDUSU, KUZEYE SALDIRI İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI"

İsrail merkezli "Ynet" haber sitesinin haberine göre, İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin, Hizbullah ile 2006'da yaşanan savaşın 18. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuştu. Hizbullah'a karşı hazır olduklarını ve kuzey sınırında "düşmanın güçlü bir orduyla karşılaşacağını" söyleyen Gordin, "İsrail ordusu kuzeyde saldırı için geçen hafta genel hazırlıklarını tamamladı." dedi.

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağızİsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin

"BİR AN BİLE DURMAYACAĞIZ"

Sahadaki asker ve komutanların eğitimli ve kararlı olduklarını öne süren Gordin, Hizbullah'a karşı olası her mücadelenin üstesinden geleceklerini iddia etti. Lübnan'daki Hizbullah'a sert darbeler indirdiklerini söyleyen Gordin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir an bile durmayacağız. Görev tamamlanıncaya kadar güç ve zeka kullanarak savaşmaya devam edeceğiz. Görev de kuzeye güvenlik getirmektir. İsrail ordusu, geride kalan 8 ay boyunca her gün ve her gece Hizbullah'ın silahlı unsurlarına karşı savaştı."

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

HİZBULLAH'LA ŞİDDETLİ ÇATIŞMALAR YAŞANIYOR

Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdüren İsrail, kuzey sınırında da Lübnan Hizbullahı ile çatışıyor. Bu çatışmalarda 325 Hizbullah mensubu, 65 Lübnanlı sivil, 19 Emel Hareketi, 13 Hamas, 15 İslami Cihad mensubu ile 14 İsrail askeri ve 10 İsrailli sivilin öldüğü bildirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Tel Aviv Lübnan İsrail Güncel Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (43)

VEFA:

Bu kadar bekaasını tehdit eden unsur varken, müttrfiklerini ile birlikte elinde de bu kadar güç varken, tüm tehditleri temizlemeden durması eşyanın tabiatına aykırı olurdu zaten.

Yanıtla18230
Sezgin Sezgin:

İsrail de çevre ülkelerinin bekasını tehdit eden en büyük unsur... İsrailli ne yapacağız şimdi...

15184
VEFA:

Yani yrse buyrun, deniz sahası, hava sahası açık, yrse...

6916
Sinan Bulduk:

Seni de eline İsrail bayrağı alıp sokaklara çıkmaya davet ediyoruz…

643
Nimetullah Gördük:

jy is back numaranı atsana bir

Yanıtla1757
Sezgin Sezgin:

Nerden atsın istresin watsaptan mı SMS le mi ..Sendeki o kafadan istiyorum

1228
VEFA:

Balkondan atacakmış, bekliyor çocuk...

106
Fatih Erdem:

Hizbullah İsrail'e füzeler ile saldırdığında bunların olacağını zaten hesaplanmıştır ona göre de gerekli önlemlerini ve hazırlıklarını yapmıştır herhalde, Hamas ile aynı hatayı yapmış ise yuh artık

Yanıtla860
Sorun:

Lübnan sonra Suriye sonra Türkiye'ye gelecekler; planları belli. BOP başladı fiilen diye yorumladım.

Yanıtla640
Erkan Kaya:

Turkiye ye gelmek biraz cesaret ister turkiye filistine benzemez bunu iyi bil bizdeki vatan aski dunyanin hicbiryerinde yok .... biz türküz !!!! Ne mutlu turkum diyens!!!

1641
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title