Haberler

İsrail ordusu TRT Arabi ekibine uzun namlulu silahlarla ateş açtı

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan TRT Arabi ekibinin aracını uzun namlulu silahlarla hedef aldı. Gazze Muhabiri Sami Berhum, saldırıda araçtan uzaklaştıktan sonra bile ateşin devam ettiğini belirtti.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde "güvenli olduğunu iddia ettiği" bölgede TRT Arabi ekibinin bulunduğu aracı hedef aldı.

İsrail ordusu TRT Arabi ekibine uzun namlulu silahlarla ateş açtı

İSRAİL ASKERLERİ, TRT ARACINA UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇTI

TRT Arabi Gazze Muhabiri Sami Berhum, İsrail askerlerinin Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde üzerinde basın yazısının bulunmasına rağmen araçlarını uzun namlulu silahlarla hedef aldığını söyledi. Berhum, Gazze'de "Savaşın başlamasından bu yana 4. kez basın aracımız, kaskımız, yeleğimiz olmasına rağmen hedef alındık. Han Yunus'un kuzeyinde, İsrail'in güvenli dediği, yerinden edilen Filistinlilerin yoğun olduğu bir bölgeye haber yapmak için gittik." dedi.

İsrail ordusu TRT Arabi ekibine uzun namlulu silahlarla ateş açtı

15 DAKİKA BOYUNCA SÜRDÜ

Saldırıya ilişkin Berhum, "Tepelerde konuşlu keskin nişancı İsrail askerleri doğrudan bizi hedef aldı. Hem araca hem de aracın etrafına ateş ettiler. Biz araçtan 5 metre uzaklaştıktan sonra yaklaşık 15 dakika boyunca ateş etmeye devam ettiler." diye konuştu.

İsrail ordusu TRT Arabi ekibine uzun namlulu silahlarla ateş açtı

4 AY ÖNCEKİ SALDIRIDA AYAĞINI KAYBETMİŞTİ

Berhum, Gazze'de güvenli hiçbir yerin bulunmadığına vurgu yaparak, "İsrail askerleri herhangi bir uyarı yapmadan, doğrudan hedef alıyorlar. Aracımızı doğrudan hedef aldılar, aracın ön camı, yanımızdaki kameramanımız hedef alındı." ifadelerini kullandı. TRT Arabi Gazze Muhabiri, İsrail ordusunun 4 ay önce düzenlediği saldırıda ayağını kaybettiğini hatırlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel İsrail Gazze Dünya Trt Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Perwer:

Dünyanın hiçbir ülkesinde Türkiye'deki kadar devlete ait televizyon kanalı yok. En az 15 tane TRT kanalı var ve hiçbiri de izlenmiyor. Üstelik tüm masrafları halkın sırtından çıkıyor. Bu nedir be kardeşim?

Yanıtla2540
Mahmut DEĞERLİ:

Birader haber ne diyor sen ne diyon , Deli aklındaki ni der diye bir laf var

912
Doğrucu:

Devletin televizyonu yok sararın tv leri var aynı iran pakistan afkanistan gibi

127
Doğrucu:

Dünya lideri duymasın sonra bir gece ninilerine başlar gene :))

Yanıtla1719
Mr.Kurdullah:

Geçmiş olsun TRT Gelişi güzel hedef gözetmeksizin saldıranlar Gün gelir aynı saldırılara hedef olur inş.

Yanıtla622
Ozzy Bjk:

Ne işin vardı orada senin? Gitmeyin kardeşim. TRT arabi nedir ya? Kaç tane kanalı var bu devletin. Bunların maddiyatlarını kim karşılıyor? Bizim sırtımızdan çıkıyor bu kanalların paraları.

Yanıtla1113
rana jeylin:

Cehennem ehli bunlar

Yanıtla17
Murat Celik:

Sayın Cumhurbaşkanım gerekeni yapalım Ölümden öte yol yok savaşalım İsrail ile

Yanıtla43
BLACK LİON LİON:

Siz birde buradaki gibi delikanlılık yapıp Türk bayraklı araçla gezin daha güzel muamele yaparlar size orada.

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title