Haberler

İşsiz Adam, Boşandığı Eşini Boğarak Öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da oturan işsiz 38 yaşındaki M.D., 8 ay önce boşandığı 2 çocuğunun annesi eski eşi 27 yaşındaki İlknur Keskinsoy'u gittiği evinde çıkan tartışma sonucu boğarak öldürdü.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde oturan işsiz 38 yaşındaki M.D., 8 ay önce boşandığı 2 çocuğunun annesi eski eşi 27 yaşındaki İlknur Keskinsoy'u gittiği evinde çıkan tartışma sonucu boğarak öldürdü. Dalkılıç, cinayetin ardından polise giderek teslim oldu.

BOŞANDIĞI EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Cinayet, Çubuk'ta Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gedik Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın bodrum katındaki dairede bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Çubuk'ta oturan ve işsiz olan M.D., 8 ay önce boşandığı devlet memuru olan eski eşi İlknur Keskinsoy'un oturduğu daireye gitti. Dalkılıç, iddiaya göre boşandığı eşi Keskinsoy ile konuşmak istedi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet geçiren M.D., boşandığı eşi İlknur Keskinsoy'u boğarak öldürdü.

M.D., POLİS EKİPLERİNE TESLİM OLDU

M.D. daha sonra Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, eşini öldürdüğünü itiraf ederek polis ekiplerine teslim oldu.

CESEDİ, ANKARA ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Çubuk Fen Lisesi'nde memur olarak çalıştığı öğrenilen İlknur Keskinsoy'un cesedi, olay yerinde Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gözaltına alınan M.D. ve İlknur Keskinoğlu'nun, boşandıktan sonra ikisi de erkek olan 2 ve 6 yaşındaki çocuklarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Ankara Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne verdikleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Dalkılıç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİYE BAŞLADIK:

Ana baba sevgisine ilgisine muhtaç oldukları halde iki tarafta istememiş çocukları. . Onların günahı ne. . . Çalışan kadınların özgüveni normal değil. . Hele birde işsiz kalırsa koca yandı. . .

Yanıtla01
Adınızı Yazın:

yahu boşanma durumundayken eşiniz konusmak isterse konusmayınn bir araya gelmeyinn ne yapacağı belli olmuyorkiii. . . . dikkatli olun birazcıkk. . . tedbirli olunn . . . . yada yanınızda birkaç kişi olsunn . . . ne biliyimm biraz akıllı olunnn. . . .

Yanıtla01
Yörük:

Yapmayın abi ya can ya. Nasıl kıyıyorsun Allah''ın yarattığı güzelliğe. Paranız olmazsa olmasın mutluluğunuza bakın. Para demek her zaman mutluluk değildir. Dışarı çıkın çocuklar gibi koşun eğlenin boşverin herşeyi keyfinize bakın şakalar yapın insanları sevin eşinizin saçını sağa doğru düzeltip onun size bakan yüzünü görün bundan daha büyük mutluluk olabilir mi

Yanıtla00
SEVGİ EN BÜYÜK MUTLULUK DEGER VERİRSEN..:

ŞU DÜNYADA EN BÜYÜK SERVETDE ZENGİNLİGİDE ÇOK GÜZEL ACIKLAMSN AMA SEYTANA UYMAYIP OLDUGUNLA YETINNCE BUNLARDAN UZAKLASABLYORSN ÖNCE İNANAC İMAN SENN İSTEDGN KADAR VİLLALARİN PORSHLERN OLSN KARDES GİDİCEGN YER TOPRAK EE DEGERMİ DÜŞÜNÜNCE EN FAZLA 40 SENE SEFA YA SONRA? COK PARAN OLCAGİNA MUTLU HUZURLU AZ PARAN ÇOK SEVDİGİM EŞİM OLSUN GEREİSİ BOŞ. . . .

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title