Haberler

İstanbul Boğazı'nda trafik geçici olarak askıya alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Karadeniz'den Marmara Denizi yönüne giden 'Lıonfısh' isimli gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

İstanbul Boğazı, Karadeniz'den Marmara Denizi yönüne giden 'Lıonfısh' isimli gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Karadeniz'den boğaza giriş yapan 'Lıonfısh' isimli gemide Yavuz Sultan Selim Köprüsü yakınlarında gemi arızası yaşandı. Herhangi bir olumsuzluğa karşı İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Boğazı Marmara Denizi Denizcilik Karadeniz İstanbul Ekonomi Ulaşım Güncel trafik Denizcilik Ulaşım İstanbul Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

toptan gıda Haktan:

Bu ülkeye kanal İstanbul gibi bir projeyi neden hızlandırmazlar.

Yanıtla114
Kerim AYDOĞAN:

Hayırdır arazin var.Herhalde o tarafta

28
Alp ALGAN:

10 yıl sonra gemi trafiği çok daha artacak. Uçaktan bile İstanbula inerken giriş çıkışlarda bekleyen bir çok gemi görülüyor. Bir kanal çok iyi gelecek. Zaten yapımı tamamlanana kadar gemi trafiği çok daha artacak ve boğaz yetersiz gelmeye başlayacaktır. Akıntılar da olduğu için gemi geçişi sıkıntılı. Kanal bölgesinde de Modern ve depreme dayanıklı bir şehir inşa edilir. Deprem için de hazırlık daha planlı yapılır.

Yanıtla42
toptan gıda Haktan:

Bunları bizde söyleyince hayırdır arazin mi var diyolar

11
Yilmaz Dogan:

eski gemileri geçirmeyin ha birde uçak trafiği çok yoğun uçak başı bara aliyormuyuz acaba?

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title