Haberler

İstanbul'da 1 kişinin öldüğü kaza sonrası metrobüs şoförünün ilk ifadesi: Frene bastım ama tutmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Sabah saatlerinde Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği metrobüs kazası sonrasında gözaltına alınan şoförün ifadesinde "Frene bastım ama tutmadı" dediği öğrenildi.

Küçükçekmece'de bu sabah iki metrobüsün çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 50 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin, 2 şoför ve 1 denetim amiri gözaltına alındı.

"FRENE BASTIM AMA TUTMADI"

Kazanın ardından gözaltına alınan 2 metrobüs şoförünün ifadeleri de ortaya çıkmaya başladı. Metrobüs şoförü M.Ç.'nin ifadesinde "Frene bastım ama tutmadı. Metrobüs kaymaya devam etti" dediği öğrenildi. Diğer şoför E.Y. ise, 'Diğer şoförü gördüm kendimi sola doğru attım. O esnada kaza yapan metrobüse sürttüm' şeklinde ifade verdi. Öte yandan kaza ile ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma devam ediyor.

İstanbul'da 1 kişinin öldüğü kaza sonrası metrobüs şoförünün ilk ifadesi: Frene bastım ama tutmadı

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Meydana gelen feci kaza sonrası ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin 22 yaşındaki Ferhat Uçar olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Ferhat Uçar'ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Küçükçekmece İstanbul Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Nilay Durmaz:

Metrobuslerin ve otobüslerin bakımları aksıyor. İş bilmez insanları getirirsen bu gibi sonuçlar kaçınılmaz olur. Eskiden 5 yılda bir metrobus kazası olurdu şimdi senede 5 kez oluyor. Demekki bir yerde yanlış var.

Yanıtla103286
Delololiko:

Kaç defadır şahit oluyorum. Ve sürekli kullandığım hat. 14BK (kadıköy-parseller) yolu bilmeyen şoför aracın direksiyonunda.

17
Bilirkişi:

Bizim bu kullanımımızla her gün bakım yapsan yetersiz kalır. Metrobüs böyle kullanılmaz. Geçici bir çözüm olarak getirip başımıza bıraktılar.

35
Ömer Yüksek:

Kaza yapan şoför doğru söylüyor. Kamera görüntüsünde kazadan 2-3 Saniye önce frenlere asılmış, yerden toz kalkıyor. Ya hızlı geldi, ya lastikler kabak, yada yol çalışması sebebi ile yol tiz topraklı. Üstelik virajlı bir yol. İş güvenliği hatası. Ben olsam önümdeki küçük araca vururdum...

05
Ercan cıftcı:

yanmasından iyidir...

12
muratemre yılmaz:

İmamoğlu'na provokasyon değildir inşallah..Mevcut hükümetin gözü kara .Kimseye acımadan herşeyi yapacak kapasitede kanımca ..

Yanıtla25080
Özcan Özcan:

AKP ZANNETİĞİNİZ KADAR ÇILGIN DEĞİL DAHA DA ÇILGIN.BUNLARDAN HER ŞEYİ BEKLERİM.

98
Onur Yener:

Yavaş ol aslanım, çok film izliyorsun galiba.

512
erkan yüksel:

RAYLI SISTEM SART..DEVLET BELEDIYEYLE UGRASMAYI BIRAKICAK GEREKLI IMZALARI VERICEK VE PROJE BASLICAK..BU KACINCI KAZA..

Yanıtla76114
Salih Kandıralı:

Tutmayan frene ne basıyorsun. Basmasaydın o zaman.

Yanıtla16723
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title