Haberler

Annesinin elini bırakan çocuk, otobüsün arka lastiklerinin altında ezildi! Feci anlar kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Emirgan Korusu'ndan çıkan Arap çocuk, annesinin elini bırakıp yola atlayınca otobüsün altında kaldı. Çocuğunun ezildiği gören annesi yol ortasında bayıldı. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Emirgan'da annesinin elini bırakıp bir anda yola atlayan yabancı uyruklu küçük yaştaki çocuğu, halk otobüsü ezdi. Otobüsün çocuğu ezdiği o dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, çocuğunun ezildiğini gören anne ise bayılarak yere yığıldı. Ağır yaralı çocuk yoldan geçen bir taksici tarafından hastaneye kaldırıldı.

3 ÇOCUĞUYLA YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEDİ

Kaza, önceki gün saat 17.40 sıralarında Sarıyer Emirgan Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Arap kadın turist 3 çocuğuyla beraber Emirgan Korusunu gezmeye geldi. Kadın çocuklarıyla koruyu gezdikten sonra sahil kapısından çıkarak yoluna karşısına geçmek istedi.

KÜÇÜK ÇOCUK OTOBÜSÜN ARKA LASTİKLERİYLE EZİLDİ

Kadının çocuğu elini bırakarak bir anda yola atladı. O esnada Sarıyer istikametine doğru seyreden halk otobüsü, küçük çocuğu altına alarak arka lastikleriyle ezdi. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Annesinin elini bırakan çocuk, otobüsün arka lastiklerinin altında ezildi! Feci anlar kamerada

ÇOCUĞUNUN EZİLDİĞİNİ GÖREN ANNE BAYILDI

Görüntülerde, kadın çocuklarıyla beraber yola doğru yürüyor. O esnada yoldan çok sayıda araç geçiyor. Kadın çocuklarıyla beraber yola yaklaştığı esnada küçük çocuğu annesinin elini bırakıyor ve koşarak yola atlıyor. Sahil yolundaki halk otobüsü ise çocuğa çarptıktan sonra altına alıyor ve arka lastiklerle üstünden geçiyor. Çocuğunun ezildiğini gören anne bayılarak yere düşüyor. Otobüs dururken, çevredeki vatandaşlar ise koşarak olay yerine gidiyor.

AĞIR YARALI ÇOCUĞU TAKSİCİ HASTANEYE YETİŞTİRDİ

Kaza sonrası çocuğun durumunun ağır olduğunu gören çevredeki vatandaşlar, yoldan bir taksi çevirdi. Taksici de ağır yaralı çocuğu Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. İlk müdahalesi burada yapılan çocuğun durumunun ağır olması nedeniyle başka bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emirgan Korusu İstanbul Emirgan Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

söför:

o otobüs niye hayvan gibi sürat ile gidiyor o daracik sokakta ?her an her yerden birisi cikabilir diye hesap edemiyormu???hemen ehliyeti alinip isine son verilsininsallah cocuk sifa bulur!!!!!!!!!

Yanıtla1016
Kaptan İbrahim:

Bizim insanımız hiç yaya geçidi kullanmaz dahası eğitim siz milletiz otobüs olmasaydı takside carpardi öyle ki inşallah çocuk kurtulur..

Yanıtla29
Selcuk:

Ya Kaptan iyi diyorsun ama yaya gecitinde hangi söför duruyorki birisi gecerken?yayaya yesil isik yanarken bile durmuyorki söförler. Söförler bilinclensinki bu kazalar olmasin.herkes trafik canavari malesef kurallara uyan yok.

18
Adınızı Yazın:

çocuklarınıza sahip çıkın. sürücü yola mı baksın senın çocuğunu mu takip etsin yolcuyla mı uğraşsın otobüsü saatinde mi yetiştirsin. herkes çocuğuna sahip çıksın kardeşim. aynı anda bakamayacaksan üç tane çocuk yapmayıver.

Yanıtla37
VEZİR:

OFYAA. . . IZLEMEDIM BILE . . ALLAH YARDIM ETSIN . . COCUK YAPARKEN IYI DUSUNUN ARKADSLAR BI KADIN 3 COCUKLA NASIL BAS ETSIN YA AKIL VAR MANTIK VAR

Yanıtla17
dersimli:

arap turistlerde gözlemlediğim şu, çocukları aşırı derecede şımarık, ebeveynleri ise umursamıyor bile.

Yanıtla13
Adınızı Yazın:

Soför hizli kullaniyor olabilir. ama lütfn cocuklariniza dikkat edin. egitin!! ve yol ortasindan karsiya gecmeyin ablacim. gecmek icin cizgiler veya mevkiler vardir, ordan gidin be ablacim. cocuklara böyle seyler oldugunu gördükce, onlara dikkat etmeyenlere (araba kullananlar veya veliler) küfür edesim geliyor.

Yanıtla12
Malkocoglu:

ALmanyada yasiyorum. . . . 1 yil türkiyede kaldim geri dönüs yapacaktim 1 yil sonra almanyaya geri döndüm! Türkiyede yaya olarak gezerken araba kullanlara küfür ediyordum hic dikkat etmiyorlar diye. . . sonra bir araba aldim arabayla dolasmaya basladim bi baktim ulan bizim yayalar soförlerden daha betermis ölüme atliyorlar resmen!!! Almanyada yaya gecinde durmayan araclara cok agir cezalar uygulaniyor. hic arabasa gelmese bile cocuklar alismasin diye yaya gecidi kirmiziyken kimse gecmiyor vesaire

Yanıtla03
geri:

iste avrupada medeniyet derken bunlari kastediyoz. ama anlamamak isteyenler ciplakligi anliyorlar,

03
........................................:

ANLAŞILDI SEN ORADA KAL SAKIN HA GELME.

00
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title