Haberler

İstanbul için tarih verildi! Sıcaklıklar rekor derecede düşecek

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Valiliği, megakentte bugün akşamdan itibaren hava sıcaklıklarının 4 ila 8 derece düşeceğini açıkladı. Soğuk havanın perşembe günü bölgeyi terk etmesi beklenirken, Prof. Dr. Orhan Şen, "1 günde 10 derece sıcaklık düşüşü sıradan bir hava olayı değildir." uyarısında bulundu.

İstanbul'da sıcaklıklar bugün akşamdan itibaren 8 dereceye kadar düşecek. Soğuk hava perşembe gününe kadar megakentte etkisini gösterecek.

SICAKLIKLAR 8 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR

İstanbul Valiliği, bugün akşamdan itibaren kent genelinde hava sıcaklıklarının 4 ila 8 derece düşeceğini bildirdi. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Meteoroloji'ye göre, pazar akşam saatlerinden itibaren hava sıcaklıklarının bölgemizde 4 ila 8 derece düşmesi, İstanbul'da sıcaklıklarının 21 dereceye kadar düşmesi beklenmektedir. Soğuk havanın perşembe bölgemizi terk edeceği tahmin edilmektedir." ifadelerine yer verildi.

"SIRADAN BİR HAVA OLAYI DEĞİL"

Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ani sıcaklık düşüşünün sıradan bir hava olayı olmadığını vurgulayarak şunları söyledi: "Marmara'da bugün yarın (bugün) 30 derece ve üzerinde olan sıcaklıklar Pazartesi 20 dereceye kadar düşecek. 1 günde 10 derece sıcaklık düşüşü sıradan bir hava olayı değildir. İzmir bugün 30, pazartesi 24 derece. Önümüzdeki hafta soğuma doğuya kayacak, hafta sonu batıda tekrar ortalamaya yükselecek."

İstanbul için tarih verildi! Sıcaklıklar rekor derecede düşecek

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler Hava Durumu Orhan Şen istanbul Güncel Yaşam Hava Durumu Yerel Haberler İstanbul Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Kenan Tepretoğlu:

düşsün ya yanıyoruz, yeter artık, düşsün de çıkmasın bir daha hazirana dek :)

Yanıtla6762
Muhabbet Kuşu:

doğalgaz faturası gelince gorucem ben seni :)

318
sezgin kaçar:

Allah'ın işine karışmayın

Yanıtla1984
Dağıstan:

Emekliler,az gelirliler,kiracılar vb soğukla mücadeleleri başlıyor , onlarında mı işine karışılmasın...

54
KAAN TOSUNOV:

1990 - 2015 li seneler 1 gunde lodostan hava sicakligi kocaelide 23 derece dusuyordu da , simdi mi 10 derece normal degil diyorsunuz , bir gidin Allah askina , nasil okudunuz da meteroloji muhendisi oldunuz anlamiyorum.

Yanıtla459
Dağıstan:

Bir günde on derece birden sıcaklık düşüşü , sıradan bir hava olayı değildir, deniyor . Nedir peki , açıklayın da öğrenebilsek..

Yanıtla252
Everlasting Echo:

Normalde yazı severim. Sırf sivrisinekler yüzünden nefret ettim.

Yanıtla346
Metin Yalcin:

Belediyeler düzgün ilaçlama yapmıyor o yüzden ..

27
Cihan Şen:

Daha karlı bir kapak resmi yok muydu?

Yanıtla323
Metin Yalcin:

Hava sıcaklığı birden düşerse aşırı yağış arkasından gelir, sele dikkat ..

Yanıtla216
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title