Haberler

İstanbul'da Yağmur Etkili Oldu: Taksim Meydanı'nda Kalabalık Olası

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, Taksim Meydanı'nda beklenmedik bir şekilde bastırdı. İnsanlar, yağmurdan korunmak için otobüs duraklarına sığındı. D-100 Karayolu'nda da yoğun trafik oluştu.

Hasan YILDIRIM/İSTANBUL, METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü ve AKOM'un uyarılarının ardından İstanbul'da yağmur etkili oldu. Taksim'de aniden bastıran yağmurda ıslanmak istemeyenler otobüs duraklarına sığındı.

İstanbul'da meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un uyarılarının ardından sabah saatlerinden itibaren yağmur etkili oldu. Taksim Meydanı'nda aniden bastıran yağmurda ıslanmak istemeyenler otobüs duraklarına sığındı. Yağmurun aralıklarla etkili olması bekleniyor. D-100 Karayolu Beylikdüzü mevkiinde de sağanak yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

D-100 Karayolu Yerel Haberler Hava Durumu İstanbul Güncel Taksim trafik Yaşam Hava Durumu Yerel Haberler İstanbul Trafik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title