Haberler

İstanbul'da hava ulaşımına yağmur engeli! Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecek

Güncelleme:
Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil pek çok il için yaptığı kuvvetli yağış uyarısının ardından ilk iptal haberi geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yarın saat 15.00'e kadar yapılacak uçuşların yüzde 5'inin iptal edileceği açıklandı.

İstanbul'da yarın beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşların yüzde 5'i iptal edilecek.

İSTANBUL'A YAĞMUR SÜRPRİZİ

Haftalardır kavurucu sıcaklarla boğuşan İstanbul'a serinleten haber Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. Meteoroloji yaptığı açıklamada, Marmara Bölgesi'nde İstanbul'un da aralarında olduğu birçok şehirde bugünden itibaren kuvvetli yağış beklendiğini belirtti.

SABİHA GÖKÇEN'DE UÇUŞLAR İPTAL EDİLECEK

Meteoroloji'nin uyarısının ardından megakentte önlemler de alınmaya başlandı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yarın gerçekleştirilecek uçuşların yüzde 5'i iptal edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle; MADKOM kararı ile26.07.2024 tarihinde saat 15:00'e kadar olan uçuşların %5'i iptal edilecektir. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu,ilgili havayolundan takip etmesi tavsiye edilmektedir."

İstanbul'da hava ulaşımına yağmur engeli! Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecek

METEOROLOJİ'DEN MARMARA BÖLGESİNE UYARI

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, gece yarısından itibaren İstanbul, cuma sabah saatlerinden itibaren de Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

MGM'ye göre bölgedeki kuvvetli yağış, 26 Temmuz 00.00 ile 19.00 arasında aralıklarla ve yerel olarak görülecek. Konuya ilişkin yapılan uyarı şöyle: "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren kuzey ve iç kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da, cuma sabah saatlerinden itibaren Kocaeli ve Sakarya'da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

İstanbul'da hava ulaşımına yağmur engeli! Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecek

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sabiha Gökçen Havalimanı Marmara Bölgesi Sabiha Gökçen İstanbul Marmara Güncel Gökçen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

SüLeyman Kiyağ:

Sabiha hanım zort etti yine .... !

Yanıtla3713
HACER İlhan:

İsimde hayır yok zaten. Sabiha ismini değiştirin herşey yoluna girer

Yanıtla213
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Hiç bir zaman uçmamak lazım. Tehlikelidir gibime geliyor.

Yanıtla162
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Yer çekimi var.

23
Marko Apostolidis:

kemal sunal sana destek

21
Mengele:

Bellimi olur birden uzaya dogru firlatirsa geri gelmekte zor olur uzayda dolmusda yok

00
Vkanat:

senenin birinde bulunduğum il için valilik çok kuvvetli fırtına kar dolu uyarısı yaptı ve okulları bir gün tatil etti engelli ve hamileleride tatil etti ertesi günü havada bulut dahi yoktu öyle bir zamanda yaşıyoruz ALLAH ın işine o kadar karışılmaz

Yanıtla24
Marko Apostolidis:

haritaya baktım boğazda az bir yağmur var....

Yanıtla12
Tevabil Arslan il:

Kapatılsın aktarmalı yolculuk orada çile. Uçaktan inip diğer uçağa binme şansınız yok. Aranmış kişiler tekrar arama kontrol yerine. Sil baştan herşey.

Yanıtla00
Furkan:

Ağa eskiden de yağmur kar yağardı ama hiç iptal olmazdı. Artık bu yeni moda mı ? Yağmur oldu iptal et rüzgar esti iptal et

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title