Haberler

İstanbul Emniyeti'nde Mafya Hesaplaşması Alarmı

Güncelleme:
Abone Ol

Vedat Şahin'in öldürüldüğü silahlı saldırıya karışan ve Bursa'da yakalanıp İstanbul'a getirilen şüpheli, olası saldırıya karşı sıkı korumayla adliyeye sevk edildi.

İstanbul Şişli'de, mafya babası Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in öldürüldüğü silahlı saldırıya karıştığı iddiasıyla Bursa'da yakalanarak İstanbul'a getirilen şüpheli, olası bir saldırıya karşı yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Bursa'da yakalandıktan sonra gece İstanbul'a getirilen İlhan Kurt'un, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandı. Kurt, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin korumasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Şüpheli doktor kontrolünden geçirilirken, olası bir saldırıya karşı özel harekat polisleri hastane kapısında ve çevresinde uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kurt, doktor kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde, 24 Aralık'ta Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve iki korumasına, uzun namlulu silahla ateş açılmıştı. Saldırıda Vedat Şahin ile korumalardan Ferdi Topal olay yerinde hayatını kaybetmiş, Evren Aydın ise yaralanmıştı. Olaya karıştığı iddiasıyla aranan Kurt, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bursa'daki evinde yakalanarak gece İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sedat Şahin İlhan Kurt Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

seyit yildiz:

nice kabadayilar geldi gecti uzerlerinde hep otlar bitti

Yanıtla011
muratMobil-ANDROID:

ne kurtu zazasi adamlar sahinle sarallar hasım sahibiler birisi oflu birisi Samsunlu

Yanıtla19
HASAN ÇELİK:

Ülke kurtlar vadisine döndü

Yanıtla07
Urfalı becoMobil-IOS:

Sarallar çok tehlikeli bunları vurmakla bitiremessin adamlar heryerde 30 bin kişilik sülale hepsi akrep gibi 1 cana karşı 10 can alır bunlar allah muhafaza Of un en büyük sülalesi 140 yıldır belediye başkanlığı bunlarda 1 saral ölürse asıl kıyım ondan sonra başlicak bunu az çok herkes biliyo tetikçiye gerek yok bunların alayı tetikçi Şahinlerin işi zor umarım iki karadeniz grubu birbirine yeniden girmez

Yanıtla34
Yılmaz er:

Kiralık katil ile iş yapan PKK ile oturan. . eroin satıcı saralllar. . . . . . . . . . Barışı kalleşce bozan sarallar. . . . Delikanlı düşmanı sarallar. . . . . . Bu filmi herkez izler sıkıntı yok. . sonunu herkes görür. . Sedat Şahin gerekeni yapar!. . . Sonra burda OF luyuz deyip karadenizli deyin. . PKK ile kürt baronlar ile iş yapan SARALLARI SAVUNANLARIDA GÖRÜCEM. . ULAN SİZ ADAM OLSANIZ. . bunları savunmazsınız. . . Kalleş adam savunulmaz!!! Madem çok delikanlı sarallar madem aşiret. . kendileri savaşssında görelim. . kiralık KÖPEKLERLE değil!!! ALLAH SEDAT ŞAHİNİ MUZAFFER KILSIN. . . VE ALLAHIN İZNİ İLE BU İŞİN HAKKINI DA ÇOK GÜZEL VERECEKTİR!!!. . .

Yanıtla15
Yılmaz er:

URFALI BECO: belli kürtsün ve seversin saralları. . belkide sende eroin satıcısısın veya baronlardan birinin parasını yiyosun. . doğrudur. . Sarallar sizin doğudaki baronların tetikçiliğini yapar. . PKK ile oturur kalkar. . rantı bölüşür. . PKK lı tetikçi tutar gider tetik düşüttürür. . Ulan sanki 30 bin saralın hepsi atar kadro. . biri amerikada muhasebeci biri kastamonuda bekçi biri bilmem nerde alemci. . ulan birbirlerini tanımazlar. . Adam olsalar tetikçi tutmazlar. . yok herkesi öldürürlermiş!. . ADAM olsalarda saral adı ile savaşsalar. . gidip pkk lı tetiköi tutmasalar veya bebeleri kandırıp sağdan soldan toplayıp ekip yapmasınlar. . bu işler böle olmaz!. . . Şahin ailesi yanındakilerle mücadele ediyor. . Uyuşturucu ile işi olmuyor. . . Aslan markada hakkını verir. . . Bırakın bu işleri. . . bu işler soy isme kalabalığa bakmaz. . Yüreğe bakar. . Şahin ailesinden de yeterince var!!

Yanıtla24
ali türkyılmaz:

dostum bu meseleyi başlatan sarallar değil şahin. ikincisi, şahin dua etsin karşısındaki grup sarallar, eğer ki of''un daha bela olan büyük sülalelerinden birine bulaşsa şimdiye kadar yaşamazdı zaten. of''ta öyle sülaleler var ki eğer damarlarına basarsan, en kral mafyayım diyene memleketi dar ederler. öyle sağdan soldan bir kaç eleman bulup eline silah vermekle olmuyor bu işler.

42
oflum@m.m:

ihsan bey zekana hayran oldum.sadece benim köyümün nüfus kütüğüne kayıtlı 14 bin kişi var fakat köye gitsen bin kişi bulamazsın.insanlar hayat şartları gereği başka yerlere yerleşince,memleketleri değişmiyor merak etme.

11
ihsan:

of un büyük sülalelerinde ne varmış merak ettim. of un nüfusu kaçki sülale çıksın. senede 1 hafta tatile ofa gelen insan sülalemi oluyor? saçmalamayın.

10
medyatik mafyamobilWeb@haberler.com:

bu mafyaciligin da cilki cikti atin hepsini iceri kimseye faydasi yok bunlarin. Destekcileride iceri tikin yuz verirsen astar isterler.

Yanıtla13
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title