Haberler

İSTANBUL- SAÇ EKTİRMEK İÇİN GELEN AZERİYİ İSTANBUL'DA YAŞAYAN AZERİ GASP ETTİ

Güncelleme:
Abone Ol

SAÇ ektirmek için İstanbul'a gelen Azeri uyruklu bir kişi, İstanbul'da tanıştığı bir Azeri'nin evine yerleşti.

SAÇ ektirmek için İstanbul'a gelen Azeri uyruklu bir kişi, İstanbul'da tanıştığı bir Azeri'nin evine yerleşti. Azeri uyruklu kişi evde tek başına kaldığı bir gün zorla girilen evde maskeli kişinin gaspına uğradı. Maskeli gaspçının mağduru eve yerleştiren Azeri olduğu olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre İstanbul'a saç ektirmek için gelen Azeri uyruklu bir kişi, kendisi gibi Azeri uyruklu Rüyal A. (25) ile tanıştı. Kalacak yere ihtiyacı olan Azeri'yi, Rüyal A. kendi evine götürdü. 12 Mayıs tarihinde ise Rüyal A., hemşerisini eve bırakarak evden çıktı. Bir süre sonra evin kapısını zorlayarak içeri giren maskeli ve bıçaklı bir şüpheli evde yalnız olan Azeri uyruklu kişinin 2 bin 100 dolar, 20 bin ruble ve cep telefonunu gasp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları çalışma başlattı. Polis, yaklaşık 2 aylık çalışmanın ardından maskeli gapçının Rüyal A. olduğunu belirledi. Rüyal A.'nın daha önce de sivil polis rolü yaparak girilen bir evde gasp yaptığı ortaya çıktı. Rüyal A. polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title