Haberler

İstanbul'un batısında kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Güncelleme:
Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile İstanbul'un batısında akşam saatlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

(İSTANBUL) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile İstanbul'un batısında akşam saatlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Meteroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile İstanbul'un batısında akşam saatlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji; sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırklareli su baskını İstanbul Tekirdağ Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title