Haberler

İstanbul'un Fethini Ağır Sözlerle Eleştiren Profesör Açığa Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. E.B., büyük tepki toplayan İstanbul'un fethiyle ilgili eleştirel paylaşımı nedeniyle açığa alındı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) Veterinerlik Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. E.B.'nin kişisel sosyal medya hesabından 29 Mayıs'ta yaptığı, İstanbul'un fethiyle ilgili "Bugün muhteşem bir uygarlık olan Doğu Roma İmparatorluğu'nun başkenti Konstantinopolis'in barbar ve bağnaz bir kabile tarafından işgalinin yıl dönümü" paylaşımı tepki toplamıştı. Prof. Dr. E.B., büyük tepki toplayan İstanbul'un fethiyle ilgili eleştirel paylaşımı nedeniyle açığa alındı.

ADÜ REKTÖRÜ DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Gelen tepkiler üzerine sosyal medyadaki paylaşımını silen Prof. Dr. E.B.'ye ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan da sosyal medyadan yazdığı, "Terör sevici akademisyenlerimizden sonra Bizans sevici akademisyenimiz de oldu. Bilsinler ki Hira Dağı'nın evlatları Olimpos Dağı'nın evlatlarını mutlak ve yeniden mağlup edeceklerdir" sözleriyle tepki gösterdi.



REKTÖR, PROFESÖR'ÜN AÇIĞA ALINDIĞINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Prof. Dr. E.B. hakkında yaptığı paylaşım nedeniyle soruşturma başlatan ADÜ Rektörü Bircan, E.B.'nin açığa alındığını yine sosyal medya hesabından duyurdu.

REKTÖR: CEZA SORUŞTURMASI BAŞLATILDI VE AÇIĞA ALINDI

Birincioğlu'nun "İlgili öğretim üyesinin sosyal medyadaki kabul edilemez paylaşımları nedeniyle disiplin soruşturması başlatıldı, ceza soruşturması başlatıldı ve açığa alındı. Bu paylaşımları nedeniyle haklı olan tepkinizi tehdit, hakaret ve küfür gibi ifadeler kullanarak değersizleştirmeyelim. Süreç tarafımızdan ciddiyetle takip edilecektir" şeklindeki paylaşımı, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Üniversitesi İstanbul Aydın Roma Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (56)

AKKOYUN:

19 MAYIS''I KUTLAMAYAN ENGELLEMEYA ÇALIŞAN AKP VE REİSLERİ FETİH ŞARLATANLIĞINA MİLYONLAR HARCAMIŞ. YAZIK. AMA GENÇLİĞE HİTABEDE BUGÜN OLANLARIN HEPSİ YAZILI ZATEN EĞER OKUMAMAKTA VE UYGULAMAMAKTA İNAT ETMEYE DEVAM EDERSEK SONUNDA ÇOK SEVDİKLERİ YÜZ YIL ÖNCEKİ OSMANLIYA KAVUŞACAĞIZ. O ZAMAN BUNLARIN KOYUNLARI EL PENÇE DİVAN DURUR ETEK ÖPER ARTIK. ONLARA DA O YAKIŞIR ZATEN. . .

Yanıtla884
dadaş25:

zavallı koyun bak senin bahsettiğin o yüz yıl önceki Osmanlı kabile olduğunda bile sizin o çok beğenip taktir ettiğiniz imparatorluğa diz çöktürmüş

122
Aylin:

Atatürk vatani kurtarmasaydi silah arkadaslari ile, bugün fetih kutlamalarida yapamazdiniz. Hem Osmanli atalarimizi hemde Atatürkümüzü hep beraber saygi ile ansak daha yerinde olur

62
kerim:

145 anlaşılmadan 19 mayıs anlaşılmaz sendaha hiç kavrayamamışsın yazık

25
zambak63:

kurtuluş savaşını eli kuranlı ;göğsü imanlı halk kazanarak bu günlere gelindi. . . . yoksa her kayanın dibinde şarap şişesi elinde gezenlerle değil. . . onlar olmasaydı siz 19 MAYISI rüyanızda görürdünüz. . . .

01
Devaj:

Öyle Bir ülke olduk ki en ufak elestiride insanlar islerinden ediyorlar vay efendim senmisin iktidari elestiren

Yanıtla5522
HZ.ÖMERİN KILICI:

BUNLAR ATATÜRK VARKEN ATATÜRKÜ UNUTTULAR. SÖZDE ECDADIMIZIN ZAFERLERİNİ KUTLUYORLAR. O ECDATLARIMIZA SAYGIMIZ SONSUZ KAZANDIKLARI ZAFERLERDE. ANCAK BU ÜLKEDE TERÖR VAR DİYE 23 NİSANDA DAHİL OLMAK ÜZERE ATATÜK ÜN BU ÜLKEYİ DÜŞMANLARDAN KURTARIP BİZLERE BU TOPRAKLARDA TEKRAR YAŞAMAMIZI ARMAĞAN EDEN ATATÜK ÜN BAYRAMLARI NİYE KUTLANMIYOR. TERÖR VARSA ÖNLEMİNİ ALACAKSIN. PKK LI TERÖRİSTLERİ ÜLKEYE DAVET ETTİKTEN SONRA MİLLETİN ÇOCUKLARI ŞEHİT DÜŞÜYOR BUNA KARAR VEREN RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR VE VEBALİDE.

Yanıtla5113
ÖCALANA SAYIN DİYEN TAYYİP ERDOGAN:

TAYYİP KIBRISA SANKİ CIKARMA YAPMIŞ TAYYİP SANKİ MEMLEKETİ KURTARMIŞ UTANMAZLAR 800 YILLIK TOPRAGIMIZ OLAN SULEYMAN ŞAHI BİLE BIRAKIP GELDİNİZ

Yanıtla497
ısparta lı:

bu ülkenin fatih leri seni arayıp bulacak o pis canını alacak

Yanıtla1333
vatandas:

bu haine verilecek en güzel ceza ; her sabah diliyle Istanbul un kaldirimlarini temizletmektir. .

Yanıtla142
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title