Haberler

Samuray kılıçları ile kavga eden yabancılar sınır dışı edildi

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Küçükçekmece'de yabancı iki grup arasında çıkan kavgada bazı kişiler samuray kılıcı kullanmıştı. Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası harekete geçen İstanbul Valiliği, o kişileri tespit ederek sınır dışı etti.

İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece'de bir kavga sırasında kılıç taşıdıkları anlara ait görüntüleri sosyal medyada yayınlanan yabancı uyrukluların sınır dışı edildiğini bildirdi.

"MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR"

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ellerinde kılıçlarla kavga eden yabancılar tespit edilerek sınır dışı edilmiştir. İstanbul büyük bir metropol ve zaman zaman bu tür istenmeyen olaylar olsa da suç işleyenlere karşı kararlı mücadelemiz devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Samuray kılıçları ile kavga eden yabancılar sınır dışı edildi

NE OLMUŞTU?

Küçükçekmece'de geçen gün yabancı iki grup arasında çıkan kavgada, kılıç kullanılmıştı. Sosyal medyaya düşen görüntüler büyük tepki çekmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece İstanbul Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Onder Yildiz:

Sinirdisi edilme videosu var mi veya ertesi gün gelmeyeceği ne malum?

Yanıtla982
minor:

Siz kendiniz yaptiniz hic aglamayin. Sinir disi edilmis. Ertesi gun Turkiyeye girmezse gelin yuzume tukurun.

Yanıtla880
Benim Kkk:

Suriyeli diyemiyorlar o kavim sansürlü ellaam

Yanıtla468
Kemal Demirelli:

Eskiden zamanın da terörist ölülerine LEŞ denirdi Yeni Türkçe ile Terörist etkisiz hale getirdiye döndü. Şimdi yeni Hali ile SURİYELİ DEMEK YASAK.. Çünkü ülke İçinde her gün konuşulan oldular. Fransa’da yaşananlar TAM ASILLI FRANSIZLAR MI HAYIR ZAMANIN YERLEŞMİŞ FARKLI KÖKENLİ FRANSIZ VATANDAŞLARI KENDİ HALKI ZATEN HUZUR REFAH İÇİNDE SOKAKDA EYLEM YAPACAK KAPASİTE RUHA SAHİP DEĞİLLER

Yanıtla962
Esra Turan:

Fransa'nın yıllarca Afrikanin ve Afrika insanının kanını canını sömürdü. Şimdi Fransa nin kendi halkı huzurlu olmuş pehhh.

10
sade vatandaş:

acaba bu kavga edenler isviçrelimi yoksa japonmuydu niye söylemiyorsunuz bunları ülkeye sokup başımıza bela edip yerlere göklere sığdıramayıp savunanlar nerede sesleri çıkmıyor şimdilik birbirleriyle didişiyorlar anteraman yapıyorlar yarın bu fantezilerini bizim üstümüzde denemek isteyeceklerinden hiç kuşkunuz olmasın

Yanıtla362
Quantum:

Sosyal medyaya yansıyan daha neler var neler. Afganların tehdit eder gibi video çekip sosyal medyada yaydığı görüntülere bi bakın

Yanıtla355
del piero:

suriyeli kardeslerimiz yine duramadi

Yanıtla342
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title