Haberler

Yol Ortasında Korkunç Son! Genç Adamı Taşlarla Ezerek Öldürdüler

Güncelleme:
Abone Ol

Osmaniye'de kimliği belirsiz kişiler, çalıştığı tekstil fabrikasından motosikleti ile evine dönen genç adamı taşlarla döve döve öldürdü.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesine bağlı Tüysüz beldesinde, çalıştığı tekstil fabrikasından motosikleti ile evine dönen Ahmet Ayyıldız (38) kimliği belirsiz kişi yada kişilerce dövülerek öldürüldü.

TAŞALARLA DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde çalıştığı Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde ki tekstil fabrikasında mesaisi biten Ahmet Ayyıldız motosikleti ile evine dönerken Küçük Tüysüz köyü yolunda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce önü kesilerek taşlarla darp edilerek feci şekilde öldürüldü.

İşten Eve Dönen Genç Adamı Taşlarla Döve Döve Öldürdüler!

TAŞLARLA GÖMÜLMÜŞ CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine giden Jandarma ekipleri Ahmet Ayyıldız'ın cansız bedenini yol kenarında üzeri taşlarla gömülmüş şekilde buldu.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ahmet Ayyıldız'ın cesedi kesin ölüm nedenini belirlemek üzere Adana Ali Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma cinayet ile ilgili soruşturması sürerken Ahmet Ayyıldız'ı öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İşten Eve Dönen Genç Adamı Taşlarla Döve Döve Öldürdüler!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Ayyıldız Osmaniye Cinsellik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

FB:

Iyiki bu ulkede deyilim vahşi insanlar

Yanıtla229
VATAN:

İDAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEVLET NE BEKLİYOR. BUNU YAPAN KİŞİLERİN NE BU ÜLKEYE FAYDASI OLUR NEDE KENDİNE DİREK İDAMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Yanıtla227
yildiz:

Allah bibir turlu belanizi versin caniler yakalanir insallah yakalanir polislerimize jandarmaya guvenim sonsuz kisa zamanda yakalanirlar yargiya hesap verirler

Yanıtla218
Yorumsuz:

Benim milletim ac susuz gecinemiyor caresizlik icinde bunalimda psikolojisi bozuldu hayat pahaligi asgari ücretle yasanilamaz hale geldi ama elin suriyelisine gelince hersey bedava

Yanıtla710
FB:

Suçu ne olurda olsın böyle öldurulmez

Yanıtla113
KADIYA SORUN:

BARBARLARIN VE CANİLERİN KOL GEZDİĞİ BU ÜLKEDE ACABA BİR İNSANIN KATLEDİLMEMESİ İÇİN NE YAPILMASI GEREKİR ELBETTE SUÇUNUN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ AFRİKANIN EN ÜCRA KÖŞELERİNDE BİLE BÖYLE CANİLİKLERE AZ RASTLANIR

Yanıtla013
FAHRİYE:

UCUZ PEYNİR HELVASI KG 10 LİRA GERÇEK ANTİLOP SÜTÜNDEN 5 KG 30 LİRA

Yanıtla310
CENGIZHAN:

BANA 5 KĞ GÖNDERİRMİSİN. NASIL İLETİŞİM KURABİLİRİZ FAHRİYE. HNM

56
ŞAPKACI:

SEN ÖLÜRSEN BEN O HELVADAN ANCAK O ZAMAN YERİM. NE GÜZEL KOMŞUMUZDUN SEN FAHRİYE ABLA.

10
corci:

karı kız olayıdır.

Yanıtla46
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title