Haberler

İsviçre, Twitter Yasağını Karikatürle Duyurdu

Güncelleme:
Abone Ol

İsviçre Devlet Televizyonu, Türkiye'de Twitter'a gelen erişim yasağını karikatürler eşliğinde birinci haber olarak verdi.

İsviçre Devlet Televizyonu, tüm dünyanın gündemine yansıyan Twitter yasağına değindi. Türkiye'de Twitter'a gelen erişim yasağını karikatürler eşliğinde birinci haber olarak verdi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Twitter İsviçre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

kayakaya5088@gmail.com:

isviçre bundan hoşlanmadıysa demekki kapatılması doğru

Yanıtla1126
reelbirolsenocak@hotmail.com:

saka gibi ya bu devirde bu kafalarmi yonetecek bu ulkeyi

Yanıtla1222
Halil İbrahim Keleşkeles_halilibrahim56@hotma:

HANİ CAMİ MİNARELERİ YASAKLAYAN ÜLKE ÖZGÜRLÜKTENMİ BAHSEDİYOR ACABA...

Yanıtla526
reisosk1.kral@gmail.com:

Ulan yaptığı işler yetmiyomuş gibi bide bizi tüm dünyaya rezil ediyo ya

Yanıtla1412
CEHALET DİZBOYUgazi06@hotmail.com:

bk doğru yoldasın malsınız var ya siz tam mal.bende ak partiliyimde sizin yaptığınızı koyun yapmaz.en zırvayane zorba inatçı uygulamayı da körü körüne savunma ahmaklığını göstermez insan

Yanıtla515
ASarago1@yahoo.de:

Niye ben hic uzulmedim kapatsin ..cünkü bos insanlarin yeri -bak amerika bütün dünyayi dinliyor ..birde demokrasi var diye kimse bir sey demiyor ....AKP ILERI ASLANIM BENIM BUNLARIN HAKINDAN ANCAK SEN GELIRSIN::

Yanıtla108
özgürlük mü iftira mı?nene@yahoo.com:

Avrupalı ve Amerikalıları çok kızdırdı bu. Malum küresel sermaye paranın azlığından yatırımların kendisine dönmesi için uğraşıyor. Avrupa ve ABD yükselmekte olan Türkiye'de biriken paraların kendisine dönmesi için ülkeleri sosyal medyada örgütleyerek ve dinledikleri ses kayıtları ile insanları birbirine düşürerek ülkeleri karıştırıp paraları hortumluyo. Tabii ki youtube, twitter kendisine bağlı, tek bir bilgi vermiyor hesaplar hakkında. Neden acaba? Devlet sırrı mı?

Yanıtla212
gülkaranfil_1@mynet.com:

ama bütün bunlar sosyal medya yokken de olan şeylerdi değil mi??

00
CCarago1@yahoo.de:

ÜZÜNTÜM - BU GIBI KÜCÜK ÜLKELERE BILE BIR SEY DIYEMIYORUZSEBEB COK GERI KALMISIZ ::VE HEP O ESKI PARTILERIN YÜZÜNDENVE MILLET HALEN KÖR CALISANA KÜFÜR EDIYOR CALANDA ÖZGÜRLÜKCÜ OLMUS :::::BENIM GÜZEL AKP ILERI ASLANLARIM BENIM IYI NIYETLI INSANLARIMIZ ICIN ILERI

Yanıtla66
CCarago1@yahoo.de:

VATANIM BENIM TÜRKIYE - ALLAH HAYIR VE SELAMETLE GIDERSINBIZIM BASKA VATANIMIZ YOK ::::::::::::::::ÖRV VE ADETLERINI YETIRMIS TOPLUMLAR ::CAKILMAYA HELAK OLMAYA MECBURDURHER SEY MADDI DEGILDIR OLMASINI ISTEYENLER AMERIKAYA VE AVRUPAYA BURDA COK VAR :: IKI GÜN DOGRU INSAN DAYANAMAZIMDATTT DER VE GIDER

Yanıtla25
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title