Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme sonrası sert rüzgarlar esmişti! Dervişoğlu'ndan Akşener'e bayram ziyareti

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beştepe'de görüşen Meral Akşener'in İYİ Parti içinde gerilime neden olması sıcaklığını korurken parti lideri Müsavat Dervişoğlu, ailesiyle birlikte Akşener'e bayram ziyaretine gitti. Dervişoğlu, ziyaretini sosyal medyada paylaşarak "Dünümüz de bizim, yarınlarımız da." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beştepe'deki Külliye'de ziyaret ederek hem siyaset arenasında hem de İYİ Parti içinde farklı tartışmalara neden olan Meral Akşener ile partinin lideri Müsavat Dervişoğlu gerilimli gündem sonrası ilk kez bir araya geldi.

"DÜNÜMÜZ DE BİZİM YARINLARIMIZ DA"

Kurban Bayramı dolayısıyla ailesiyle birlikte İYİ Parti'nin kurucu ismi ve önceki lideri Akşener'i evinde ziyaret eden Müsavat Dervişoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında Akşener'in hayır dualarını aldıklarını belirterek "Dünümüz de bizim, yarınlarımız da." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme sonrası sert rüzgarlar esmişti! Dervişoğlu'ndan Akşener'e bayram ziyareti

Dervişoğlu'nun fotoğraflı paylaşımında "Bayramın son günü ailece Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i ziyaret edip hayır dualarını aldık. Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Tuncer ağabeye de sonsuz teşekkürler. Dünümüz de bizim, yarınlarımız da." sözleri yer alırken Akşener de ziyaretle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme sonrası sert rüzgarlar esmişti! Dervişoğlu'ndan Akşener'e bayram ziyareti

Akşener, söz konusu ziyaretle ilgili paylaşımında "Kurban Bayramı vesilesiyle evimize gelen İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu'na ve kıymetli ailesine nazik ziyaretleri için yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti'nin yerel seçimde aldığı ağır sonuçlar sonrası kurultaya giden ve tekrar aday olmayan Meral Akşener, 1 Mayıs'ta görevi Müsavat Dervişoğlu'na bırakarak uzun bir süre ortalarda görünmemiş, en son eski başbakanlardan Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller'in cenazesinde değiştirdiği saç rengiyle ortaya çıkmıştı.

Akşener, 6 Haziran Perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de yaptığı görüşmeyle bir süre siyaset gündeminin baş sırasına oturmuş, İYİ Parti'den peş peşe eleştirel açıklamalar gelmişti.

En son İYİ Parti'nin kapalı grup toplantısında Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Akşener'in fotoğraflarının partinin tüm makamlarından kaldırılmasını önermiş, Akşener de bu öneri üzerine partinin genel merkezine Uz'un da isminin geçtiği bir dilekçe göndererek fotoğraflarının kaldırılması talebinde bulunmuş ancak bu talep parti tarafından dikkate alınmamıştı. Milletvekili Uz ise kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kurban Bayramı Meral Akşener Sosyal Medya İYİ Parti Politika Partiler Güncel Medya Partiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

ismail Yasin:

hepsi birer oyunun parçası...

Yanıtla032
M.Sîraç null:

omurga önemli.

Yanıtla129
Agacan Cenk:

Gerçekten bir amacınız varmı bu ülke için yarın öbür gün çocuğunuz bunları duyunca yada gördüğünde ne hissettikleri sizin için önemli mi utannma duygusunu biliyormusunuz sizin için bir önemi varmı sayın vekiller.

Yanıtla018
Medeni Bingöl:

Sayın genel başkan Sende saraya gidersin şu anda ısınma antrenmanını yapıyorsun

Yanıtla05
Özer Doğan:

biz çok masal dinledik

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title