Haberler

Tır kontrolden çıktı, tünel savaş alanına döndü! Korkunç kaza kameralarda

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir-Aydın Otoyolu'ndaki bir tünelde tırın otomobile çarpmasının ardından gerçekleşen zincirleme trafik kazası, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

İzmir- Aydın Otoyolu'ndaki bir tünelde tırın otomobile çarpmasının ardından gerçekleşen zincirleme trafik kazası anı, güvenlik kamerasınca görüntülendi. Kazada 4 kişi yaralanmıştı.

KONTROLDEN ÇIKAN TIR TÜNELİN DUVARINA ÇARPTI

75. Yıl Selatin Tüneli'nde 16 Ocak'ta İzmir yönüne giden Süleyman A. yönetimindeki (45)tır, sol şeritte ilerleyen Vasıf S. (38) yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın ardından kontrolden çıkan tır, tünelin sağ duvarına çarptı. Yola savrulan tırın güçlükle durmasının ardından aynı yönde ilerleyen ve aralarında midibüslerin de yer aldığı 16 araç da tıra ve birbirlerine çarptı.

KAZA ANI KAMERADA

Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerce Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçların ekiplerce yoldan kaldırılmasıyla tünel yeniden ulaşıma açıldı. Kaza anı, tüneldeki güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Aydın Güvenlik İzmir Trafik Kazaları Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

TÜRK MİLLETİ İSTİSNALAR HARİÇ YAYALARDA DAHİL TRAFİK KURALLARINA HİÇ UYMUYOR ADAMLAR NEREDEYSE BİRBİRLERİNİN ÇÖMLEKLERİNE GİRMİŞ TAM GAZ AŞIRI SÜRATLE ARAÇ KULLANIYORLAR SONRA ANİ BİR KAZA OLUNCA BİRBİRLERİNİN ÜSTÜNE ÇIKIYORLAR

Yanıtla017
NeverGu:

Arkadaş nasıl görmüyorsunuz yaw.Hani akıl probleminizi anladık gözünüzde mi kör? Ulan şu ayağınızdan gazı çekmeyi bir türlü öğrenemediniz ya sürekli bas sürekli bas.Sizin ehliyetlerinizi kalıcı olarak neden iptal etmezler ki?

Yanıtla012
mahalle sakini:

monaco'daki F1 pistinin meşhur tünelinden sahneler izliyoruz sanki

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title