Haberler

İzmir'de 270 Sanıklı Fetö Davası Başladı (3)

Abone Ol

TUTUKLU SANIKLARA KİMLİK TESPİTİİzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin, 152'si tutuklu 270 sanığın yargılanmasına Aliağa Şakran Cezaevi Kampusu'nde, öğleden sonra da devam edildi.

TUTUKLU SANIKLARA KİMLİK TESPİTİ

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin, 152'si tutuklu 270 sanığın yargılanmasına Aliağa Şakran Cezaevi Kampusu'nde, öğleden sonra da devam edildi. Yargılamada, öğleden sonra tutuklu sanıkların kimlik tespitlerine geçildi. Sanıklar, aylık gelirleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edilip edilmedikleri ve medeni durumları hakkında bilgi verdi. Tutuklu sanıkların kimlik tespitlerinin tamamlanmasından sonra Mahkeme Başkanı Oktay Tabur, duruşmayı yarına erteledi. Yarın tutuksuz sanıkların kimlik tespitlerinin yapılacağı ve iddianamenin özetinin okunacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aliağa İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title