Haberler

4 kişiyi öldürüp cesetlerini parçalayan katil zanlısı Çeşme'de yakalandı! İlk sözlerinde cinayetin sebebini itiraf etti

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ve 2 kızıyla birlikte Ruslan Kerimov adlı bir erkeği öldürdükten sonra cesetlerini parçalayarak derin dondurucuda saklayan katil zanlısı, suç aletiyle birlikte Çeşme ilçesinde yakalandı. Zanlı, ilk ifadesinde olayı kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi.

İzmir Bayraklı'da geçtiğimiz pazar saat 12.30 sıralarında Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki iki katlı bir evde Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova ile kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova adlı kadınlar ile Ruslan Kerimov adlı erkeğe ait 4 kişinin parçalanmış halde derin dondurucuda cesetlerinin bulunmasının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurulan özel ekipler şüpheliyi yakalama çalışmasına başlamıştı.

İzmir'de 4 kişiyi öldürüp cesetleri parçalayarak derin dondurucuda saklayan zanlı yakalandı

CİNAYETLERİ KISKANÇLIK YÜZÜNDEN İŞLEMİŞ

Konuyla ilgili İzmir Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, "İzmir'in Bayraklı ilçesinde 18.06.2023 günü meydana gelen, 3'ü kadın 1'i erkek, toplam 4 Türkmenistan vatandaşının öldürülmesi olayının şüphelisi, Türkmenistan uyruklu S.H., Çeşme ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Olayda kullandığını beyan ettiği suç aleti bıçakla yakalanan S.H., cinayetleri kıskançlık sebebiyle işlediğini itiraf etti" denildi.

İzmir'de 4 kişiyi öldürüp cesetleri parçalayarak derin dondurucuda saklayan zanlı yakalandı

HANGİ CESEDİN KİME AİT OLDUĞUNU DNA TESTİ BELİRLEYECEK

Evdeki inceleme sonrası ölenlerin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Cesetlerin tamamen parçalandığı, bu nedenle hangi cesedin kime ait olduğunun ise yapılacak DNA testi sonucunda belirleneceği ifade edildi.

İzmir'de 4 kişiyi öldürüp cesetleri parçalayarak derin dondurucuda saklayan zanlı yakalandı

DERİN DONDURUCUYU NEREDEN ALABİLECEĞİNİ SORMUŞ

Hasta bakımı veya çocuk bakıcılığı yapan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova, kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov adlı erkeğin haftada 1 gün öldürüldükleri evde kaldıkları, diğer zamanlarda ise çalıştıkları evlerde kaldıkları öğrenildi.

Mahalleden, evli 3 çocuk babası Ramazan Yüksel (58) ise "Şaşkınız 3 senedir burada yaşıyorlardı. Kendi halinde bir aileydi. Duyduğumuza göre katil, birkaç gün önce çevredeki esnafa nereden derin dondurucu alabileceğini sormuş. Tedirginiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkmenistan İzmir Çeşme 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

SMMM:

Turizm bölgelerinde başı boş gezen çok sayıda mülteci var.Bunlar toplanarak sınır dışı edilmelidir.Çok rahatsızlık veriyorlar.

Yanıtla12354
mehmet:

sadece turizim değil memleketin her yerinde gelde konyayı gör. rezil durumda

155
corci:

Necip milletimiz 28 Mayıs'ta kararını verdi. sen de kim oluyorsun?!

1825
esrefpasali:

"Ev Sahipliğine Devam Edeceğiz" Erdoğan'dan Yeni Göçmen Sözleri

69
Güray Dilli :

Ne idüğü belirsiz milyonlarca kaçak sığınmacıyı ,sen de kimsin ,ne iş yaparsın ,nereden gelirsin ,vb deyip kontrol dahi etmeden kevgire dönmüş özellikle Suriye ve İran sınırından içeri alıp besliyoruz ! Üstelik AB ile Geri Kabul Anlaşması imzalıyoruz ,ironiye bak. Bu anlaşma derhal tek taraflı feshedilmelidir

Yanıtla10203
Hamit Gündoğdu:

Yorum bile yapmayı kendime zül görüyorum...

Yanıtla390
Hamit Gündoğdu:

Eee corci ne anladın olumlu veya olumsuz bunu izzah edermisin? Ama fazla zorlama kayış kopar;!?))))

227
corci:

e yapmış oldun

106
sade vatandaş:

insan kılığına girmiş bu yaratıkları ülkeye sokanlara bunlara arka çıkanlara yazıklar olsun

Yanıtla1353
Kasarcı:

Bu göçmenlerin çoğu ülkelerinden kaçmışlar yani kanun kural nedir bilmezler yarın ülkemizin başına bela olacaklar toplanıp atılmalıdır ve ülkeye nasıl giriyorlar sa mutlaka engellenmelidir

Yanıtla257
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title