Haberler

İzmir'de Koca Dehşeti: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, Kendi Kafasına Sıktı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de Enver Ö. isimli şahıs, eşi ve 2 kızını öldürdükten sonra başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi. Evde bulunan küçük torun ise kaçarak kurtuldu.

İzmir'in Buca İlçesi'nde saat 03.30 sıralarında Yenigün Mahallesi 267/3 Sokak'taki 5 numaralı dairede 55 yaşındaki Enver Ö., tartıştığı eşi ve 2 kızını tabancayla vurarak öldürdükten sonra başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi. Gözlerinin önünde cinayet işlenen Enver Ö.'nün torunu 11 yaşındaki Ayça A. evden kaçarak kurtuldu.

ÖLÜM YAĞDIRDI

İki kız babası emekli Enver Ö. eşi, 59 yaşındaki Mekkiye Ö. ile belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Enver Ö. ruhsatlı tabancasıyla eşinin kalbine ateş etti. Enver Ö., tabanca sesini duyarak odaya giren kızları Nesrin Ö. ve Duygu Ö.'nün başına ateş etti.

KÜÇÜK TORUN KOMŞUYA KAÇTI

Bu sırada olanları gören Enver Ö.'nün torunu evden kaçarak alt kattaki komşularına sığındı. Enver Ö. ise, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Bina sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mekkiye Ö., Nesrin Ö. ve Duygu Ö.'nün öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Enver Ö. ise ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Enver Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

KÜÇÜK KIZ ŞOKE OLDU

Gözleri önünde dedesinin, anneannesini, anne ve teyzesinin öldürüldüğünü gören, kaçarak alt kattaki komşularına sığınan 11 yaşındaki A.A., Cinayet Büro ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Şoke olan A.A.'nın, eşinden bir süre önce boşanan N.Ö.'nün kızı olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Buca Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

u.n.senmobilWeb@haberler.com:

Kari kizkariyla bir olup kocaya urmuslerdir adamda en sonunda patlamistir bunun baska bir sonucu cikmaz

Yanıtla1615
HABER:

T. C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı NE İŞ YAPAR BU TİP VAKALAR NİYE ARTIYOR ÇILGIN KOCA NEDEN ÇILDIRDI ARAŞTIRILMASI GEREKEN KONU DEĞİLMİ

Yanıtla324
pess:

İnsanlar çıldırmış ! Şimdi en ufak tartışma cinayete dönüşüyor. Her insanın evinde silah var tavuk keser gibi kadın ve çocuk öldürüyorlar, ondan sonra adı cinnet geçirdi oluyor.

Yanıtla224
MALATYALI:

TOPLUM CİNNET GEÇİRİYOR YÖNETENLER TOPLUMA GEÇİRİYOR

Yanıtla025
osmaniyeli:

çılgın koca dehşeti degilmi. . . . !kadının agzı durmuyor dırdır durmuyor adamı tahrik ediyor çileden çıkarıyor, adını koca dehşeti koymuşlar, Allah için yahu hangi adam bunu yapar elinizi vicdanınıza koyun yapmayın etmayin bu iftiraları kim öz evladına kıyar.

Yanıtla1014
yorum:

Allahım sen insanlarımıza ıslah et. . neden bu hale geliyorlar. .

Yanıtla222
Adalet:

Allah sonumuzu hayır etsin, ana-baba evladını öldürüyo ya da evlat ana-babayı öldürüyo kıyamet alametleri bunlar,

Yanıtla122
cinnet allah sabir versin Mobil-ANDROID:

rabbim herkesi korusun zor cocuk icin buyuk trawma

Yanıtla022
TürksoyMobil-IOS:

Bu nasıl bir haber yazımı açık adres belirtilmesi ne amaç taşıdı anlamadım. Bir de telefon numarası felan yazsaydınız bari. Mahalle ismi yazılır tamamdır yani.

Yanıtla1011
nisamobilWeb@haberler.com:

Bu haberler yayınlanmamalı.insanlara Kötü örnek oluyor.teşvik edici özendirici oluyor.

Yanıtla119
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title