Haberler

İzmir'de Cinnet: Eşi ve 2 Kızını Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu (3)

Abone Ol

Cenazeler KALDIRILDI İzmir'in Buca İlçesi'nde, Enver Özdemir tarafından tabancayla vurularak öldürülen eşi Mekiye Özdemir ile kızları Duygu Özdemir ve Nesrin Özdemir için cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeler KALDIRILDI

İzmir'in Buca İlçesi'nde, Enver Özdemir tarafından tabancayla vurularak öldürülen eşi Mekiye Özdemir ile kızları Duygu Özdemir ve Nesrin Özdemir için cenaze töreni düzenlendi. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi ardından yakınlarına teslim edilen anne ve iki kızının cenazesi, Kadifekale Hava Şehitleri Cami'ne götürüldü. Tabutlar burada havanın yağışlı olmasından dolayı cami içerisine halıların üzerine konuldu. Kadınlar halı üzerindeki tabutların başında ağıt yaktı, gözyaşı döktü. İkindide yine halıların üzerinde kılınan cenaze namazı ardından Mekiye Özdemir ile kızları Duygu Özdemir ve Nesrin Özdemir, Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada eşini ve kızlarını öldürdükten sonra intihara kalkışap ağır yaralanan Enver Özdemir'in, tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enver Özdemir İzmir Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title