Haberler

İzmir'de Hediyelik Eşya Günleri

Abone Ol

İzmir'de düzenlenen Hediyelik Eşya Günleri'ndeki stantları, hafta sonunda kent sakinlerinin akınına uğradı.

İzmir'de düzenlenen Hediyelik Eşya Günleri'ndeki hediyelik eşya stantları, hafta sonunda kent sakinlerinin akınına uğradı.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda bu yıl 22'nci kez düzenlenen 'SOUVENIR 2011- Hediyelik Eşya Günleri'ndeki stantlar, özellikle hafta sonunda hediye almak isteyen İzmirlilerle dolup taştı. Fuar alanında tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın kalabalığını aratmayan görüntüler yaşandı. Giriş kapısında ve içeride alışveriş yapabilmek için uzun kuyruklar oluştu. Etkinliği düzenleyen Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, fuara olan ilginin başında, hiçbir alışveriş merkezinde, Kemeraltı Çarşısı'nda bile bir arada bulunmayan çeşitlilikte hediyelik eşyanın bir arada yer almasının olduğunu söyledi.

Sadece İzmir'den değil, Türkiye'nin 40'a yakın şehrinden ve yurt dışından da katılımlarla birlikte toplam 200 stantta 150 bin çeşit ürün sergilendiğini belirten Gençer, "Buradaki tüm ürünler sadece hediyelik eşyaya yönelik. Ayrıca kentin merkezinde bulunan fuara ulaşım da kolay. Ayrıca çevrede otoparklar da var. Alışverişe gelen vatandaşlar bu konuda sıkıntı çekmiyor. Bu avantajlar ilgiyi, ziyaretçi sayısını artırıyor. 31 Aralık gecesi kapılarını kapatacak olan Hediyelik Eşya Günleri'nde ziyaretçi sayının 250 bini bulmasını bekliyoruz" dedi.

Geçen 16 Aralık'ta açılan Hediyelik Eşya Günleri'ne hafta sonuna kadar 130 bin ziyaretçinin geldiği belirtildi. Fuarda stant açan firmaların yetkilileri de ilgiden memnun olduklarını belirtti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title