Haberler

Sokak röportajında söylediği sözlerin ardından gözaltına alınan kadın tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de bir sokak röportajında Instagram'a erişim engeli getirilmesiyle ilgili, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Bu yaptığı darbe" deyip, "Bunun da kesilmesini hiçbir şekilde istemiyorum. Bütün özgürlük haklarınızı tek bir kişiye teslim ettiğiniz ve Allah'tan da üstün tutup ona taptığınız için hepiniz geri zekalısınız." sözleriyle vatandaşlara hakaret eden kadın gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir'de sosyal medyada yaptığı bir röportajda "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" iddiasıyla gözaltına alınan kadın şüpheli tutuklandı.

İzmir'de bir sokak röportajında D.K. isimli kadın şahıs, Instagram'a erişim engeli getirilmesiyle ilgili skandal ifadeler kullandı. "21. yüzyılın göbeğinde, koskoca bir Türkiye Cumhuriyeti'ni tek adama verirsek o da babasının çiftliği, ahırı gibi kullanır. Elin Arap'ı öldü diye ben neden yas tutuyorum. Beni ilgilendirmez. Bu yaptığı darbe. Instagram'ın kapatılması darbe, hayvan katliamıyla ilgili yasa çıkarılması darbe. Kimse kalkıp da kafasına göre Instagram'ı kapatamaz." diyen kadın vatandaşlara da hakaret etti.

"HEPİNİZ GERİ ZEKALISINIZ"

D.K., "Hiçbir şekilde kesilmesini de istemiyorum. Geri zekalısınız. Bütün özgürlük haklarınızı tek bir kişiye teslim ettiğiniz ve Allah'tan da üstün tutup ona taptığınız, sosyal medyanın kapatılmasını, hayvanların katledilmesini desteklediğiniz için hepiniz birer geri zekalılarsınız. Bunun da kesilmesini hiçbir şekilde istemiyorum." ifadelerini kullandı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen D.K, çıkarıldığı hakimlikçe "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Instagram Politika Güncel Hukuk İzmir Hukuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (188)

Nurullah Aydın:

İNSTEGRAM KAPANMIŞTA SANKİ EKMEĞİNİ ELİNDEN ALMIŞLAR MLL SANA MÜSTEHAKTIR

Yanıtla2K2K
Önder Akyürek:

Boş yapma

622563
Eyup DAĞCI:

ınstagram dam değil senden bahsediyo. Daha da anlamayıp yazıyosunuz

317737
Random Teacher:

Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden bu kadın değil, hukumetin politikalaridir diye düşünüyorum.

Yanıtla1K2K
Kahraman null:

ben bu kadının dediğine katılıyorum ifade özgürlüğü vardı hani bu ülkede? demek ki sesini yükseltenin sesini kesiyorlar

587700
SY:

Israel ve Yunanistan’da aynı fikirde, Random Teacher

535499
Muratsa:

vazla düsünme silivri soğukmus.düşünmek suc bu çiftlikte

233370
Beyzanur Köse:

Fake isimler kullanmandan belli @emniyetgm

13495
Turgut Aydoğdu:

Düşünüyorum diyerek düşünce özgürlüğünden faydalanırsın artık :)

5480
VATANDAŞ:

sy sg

719
Tüm 188 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title