Haberler

İzmir'de Kuyumcu ve Oto Galeri Kurşunlama Olayında 6 Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Gaziemir ve Bayraklı ilçelerinde faaliyet gösteren bir oto galeri ile bir kuyumcu, kurşunlama olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

İZMİR'in 2 ayrı ilçesinde kuyumcu ve oto galeriyi kurşunladığı suçlamasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli, tutuklandı.

Gaziemir ve Bayraklı ilçelerinde faaliyet gösteren bir oto galeri ile bir kuyumcu, 27 Temmuz'da farklı saatlerde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. İhbarla bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, olay yeri incelemesinin ardından şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Gaziemir ve Bayraklı İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliğini belirledi. Önceki gün yapılan operasyonla 6 şüpheli, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Bayraklı Gaziemir 3-sayfa Güncel Adliye İzmir İzmir Suç Güvenlik İzmir Adliye Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title