Haberler

Küçücük bebeğe bile aldırmadan genç kadını taciz etti! Motokuryeyi görüntüler ele verdi

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 22 yaşındaki bir motokurye, kucağında bebeğiyle yürüyen bir kadını elle taciz etti. Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yolda yürüyen bir kadını elle taciz eden motosikletli kurye gözaltına alındı.

KUCAĞINDA BEBEĞİYLE YÜRÜRKEN TACİZE UĞRADI

Tepekule Mahallesi 2083/1 sokak üzerinde motosikletli kuryenin yolda bebeğiyle yürüyen bir kadını elle taciz ettiği ihbarı üzerine Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kadını taciz edenin 22 yaşındaki T.C. olduğunu belirledi. Ekiplerce gözaltına alının şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Güvenlik Kamerası Yerel Haberler Güvenlik Bayraklı 3-sayfa Güncel Hukuk Polis izmir Yaşam Suç Güvenlik Yerel Haberler Suç Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

Spectrum:

Birincisi Avrupa ülkesinde böyle görüntüleri görmememizin sebebi ceza ve yaptırımların çok ağır olması öyle kolay kolay kimse cesaret edemez yürek yemiş olman lazım, ikincisi buradaki gibi bir eğitim sistem yok, daha çok ilim, kültür, insanlara saygı aşılanıyor, bizde tam tersi ilim ve bilimden sürekli uzaklaştırılıyoruz. En basiti felsefe dersini kaldır yerine kuran dersi ekle. Ülkeye kültürlü bir birey için uğraş, camiye hoca değil, zaten isteyen dini kitaptan öğrenir, dayatma ile değil

Yanıtla343348
A.s.:

Varsa bi inancın, istediğin gibi inancının gereğini yerine getire bilirsin. Herkes adına konuşmak sana kalmadı.

135108
Pole star:

Ülkelerdeki istismar vakalarını araştır ondan sonra yorum yap Avrupa yalaası seni...

136105
Sahi:

Hadi ordan olmazmış

10553
Halil aydın:

Felsefe dersininin içeriğini biliyormusun.felsefe dersi bana ne verecek adam mühendis olacak felsefe görüyor.M.Ö aristo socrates yahu bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Felsefe dersinin amacı istihdam sağlamak onun yerine 2 saat dazla Marematik koy edep dersi koy

6140
Eğitilemez Toplum:

isteyen felsefeyi de kitaptan öğrenir. sizin gibi tüm konuları dine bağlayan, tek amacı din düşmanlığı olan insanları anlamıyorum.

3644
Mehmet Biricik:

ilim,öğrenmek demektir.bu siyer de olabilir fizik te biyoloji de. fizik bir bilim dalıdır ama felsefe değildir.ingilizce de evde öğrenilebilir diye dersi kaldıralım demek mantıklı mı.en az 12 yıl türkçe dersi görüp türkçe yi bile düzgün kullanamayan hatta rumuzunu dahi ingilizce seçecek kadar türkçeden kopuk ve yabancı dil hayranı olanların suçunu türkçe dersine atabilir misin.kuran dersi iyi öğrenilip hayata uygulanabilirse taciz tecavüz cinayet de olmaz zaten.

2024
Engin Kurban:

Avrupa’da taviz cezasını bilmem ama bi tanıdığım izlandada silahla gezerken yakalandı 10 yıl hapis cezası aldı orda silah yakalanmanın cezası 10 yıl bundan dolayı polis haricinde kimse silah taşımıyor

325
Bahaddin Yolcu:

Adli kontrol şartıyla....

Yanıtla2165
Hako Sanane:

Aynen yarın aynı bayanı aynı yerde tcz ederse hiç şaşmam

00
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title