Haberler

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp "Bu iş böyle dayı" diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de pitbull cinsi sahipli bir köpek sokakta saldırdığı kediyi nefessiz bırakarak öldürdü. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, "Bu iş böyle dayı" diyerek kendisini savunan köpeğin sahibi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde pitbull cinsi köpeğinin sahipsiz kediyi öldürmesine izin veren ve çevredekilerin tepkisi üzerine köpeğini tekmeleyen kişi gözaltına alındı. Köpeğin sahibi hakkında Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçlamasıyla işlem yapılacak.

BOĞAZINDAN ISIRDIĞI KEDİYİ NEFESSİZ BIRAKTI

Olay, akşam saat 18.00 sıralarında İzmir Caddesi'nde meydana geldi. 33 yaşındaki Muzaffer G., caddede yürüdüğü sırada tasmasından tuttuğu köpeği bir kediye saldırdı. Kediyi boğazından ısıran pitbull cinsi yasaklı ırk köpek, zavallı hayvanı sağa sola savurup nefessiz bıraktı.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

TEKME VE ZİNCİRLE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Acı içerisinde kıvranan kedi can çekişirken, köpeğin kediyi dişleriyle savurduğu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Muzaffer G., o anları sadece izlemekle yetindi. Çevredekilerin tepkisi üzerine ise köpeğe tekme atıp zincirle vurarak durdurdu.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

SAVUNMASI "PES" DEDİRTTİ

Çevredeki esnaf ve vatandaşların tepki gösterdiği Muzaffer G., kendisini "Ne yapayım? Bu iş böyle dayı" diyerek savundu.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

10 DAKİKADA GÖZALTINA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile Muzaffer G., 10 dakika içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, kediye saldırarak ölümüne sebep olan yasaklı ırk köpek ise barınağa götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Aliağa İzmir kedi Hayvan Hakları Gözaltı Suç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Esra ARSEL:

Kimlerin uyutulması gerektiği belli oldu.

Yanıtla4452
Güray Dilli :

Süper bir yorum. Ne yapabilirim abi , diyor sahibi.

1130
MÜCAHİD:

o köpeğin ağzındaki çocukta olabilirdi

Yanıtla4423
Cengiz Aktaş:

Arkadaş ne garip bir ülkeyiz ya. Böyle tehlikeli canlıların ülkeye girilmesine neden izin veriliyor? Allahınızı severseniz iktidarı ile muhalefeti ile bu sorunu bir an önce halledin. Yasaklı cins bu canavarları Türkiye Cumhuriyeti sınırları içine almayın. Bakın bunu yapmazsanız yarın insanlara saldıracak ki, geçmişte bunun örnekleri de var maalesef.

Yanıtla5354
Fatih Sultan:

asıl tehlikeli olan köpeğin sahibi

8417
Kurt Savaş:

Kötü hayvan yoktur. Kötü sahibi vardır. İzmir zaten elden gitmiş. Allah orada yaşanlara yardım etsin

Yanıtla124197
al alabilirsin:

izmirle ne alakasi var soyle bakalim aslan?

2131
Yakup Şan:

ONA ŞÖYLE BİR 10 YIL CEZA VERSİNLER BİRDE DEVLETE ""CAN BEDEL""100 BİN LİRA ÖDESİN BAKIN BU OLAYLAR BİÇAK GİBİ KESİLİR,...

Yanıtla1220
Aysun Doğan:

tutuklasınlar , çünkü istese , tasmasından çeker kurtarır. amaç kediye işkence etmek.

Yanıtla0205
al alabilirsin:

....misin sabah mi birakirsin...cocugu

Yanıtla0102
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title