Haberler

İzmir'de ihmal sonucu 2 kişinin can verdiği olayda 5 şüpheliye daha gözaltı kararı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Konak ilçesinde, yağan yağmurla birlikte sokaktaki su birikintisinden elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümü hala gündemdeki yerini korurken, ihmalle ilgili 5 şüpheliye daha gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin 2'sinin Gdz Elektrik, 3'ünün ise İZSU çalışanı olduğu öğrenildi. Öte yandan önceki gün, olayla ilgili 29 şüpheliden 22'si gözaltına alınmış, 2 kişi ise ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 5 şüpheli için daha gözaltı kararı verildi.

Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma sürüyor.

İzmir'de ihmal sonucu 2 kişinin can verdiği olayda 5 şüpheliye daha gözaltı kararı

5 KİŞİ İÇİN DAHA GÖZALTI KARARI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gözaltı talimatı bulunan 29 şüpheliden 22'sini gözaltına aldı. Bu şüphelilerden ikisi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 şüpheli hakkında daha gözaltı talimatı verdi. Şüphelilerin 2'sinin Gdz Elektrik, 3'ünün ise İZSU çalışanı olduğu belirtildi.

İzmir'de ihmal sonucu 2 kişinin can verdiği olayda 5 şüpheliye daha gözaltı kararı

NE OLMUŞTU?

Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmiş, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı vermişti. Gözaltına alınanlar arasında İZSU Kanal Daire Başkanı B.K, Gdz Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi A.S. ile işletme yöneticisi K.A.F'nin de bulunduğu belirtilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Yaşam İzmir Konak Yağan Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Goethegitme:

İnşaallah sadece işçiler içeri atılmaz,amir memurda sorumluysa cezalandırılir.

Yanıtla010
Üveys Uyanık:

işçinin gözaltı alinmasi kabul edilemez ne gurev verildiyse onu yapar mühendis kim ise sorumlu odur sonuçta o projeyi onaylıyor ve kabul ediyor

22
Murat DOĞAN:

bu olay yine döner dolaşır gider bi garibanın başına patlar olan yine çalışan garibana olur

Yanıtla03
Belgin Cemal Ekekon:

Burası İzmir ön kapıdan girerler arka kapıdan çıkarlar bunlar ceza mı Alırlar hepsi yalan o iki kişi öldüğü ile kalır.

Yanıtla21
Murat DOĞAN:

neden üzmirin adaleti anayasası farklımı

12
Emre Yeşilyurt:

Cadı avı başladı neye yarar bu saatten sonra

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title