Haberler

İzmir'de Sahte Yatırım Danışmanlarına Büyük Operasyon

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtan ve sahte site üzerinden 2 milyon TL dolandırıcılık yapan suç şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi tutuklandı.

İZMİR'de, kendilerini yatırım danışmanı olarak tanıtan ve vatandaşları sahte site üzerinden 2 milyon TL para dolandıran suç şebekesine polisin düzenlediği operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında il genelinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Kendilerini 'Deniz Trade Plus' isimli sahte site üzerinden vatandaşlara yatırım danışmanı olarak tanıtan ve bu yolla toplam 2 milyon TL para dolandıran şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyonda çok sayıda dijital materyale el konuldu. 7 şüpheli de gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber: Burak UÇAR/ İZMİR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Dolandırıcılık Operasyon 3-sayfa Ekonomi Güncel Hukuk İzmir Suç Dolandırıcılık Yerel Haberler Suç Hukuk 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title