Haberler

İzmir'de Seçim Gerginliği: 2 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Dikili ilçesindeki HDP mitinginde, MHP'li ve ülkücü oldukları öğrenilen grubun alana gelmesiyle çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

İzmir'in Dikili İlçesi'ndeki HDP mitinginde, MHP'li ve ülkücü grupla kavga çıktı, iki kişi hafif yaralandı. Olayların daha fazla büyemesini araya giren polis ekipleri önledi.

"VATAN HAİNLERİNE MÜDAHALE EDİN"

Halkların Demokratik Partisi (HDP), bugün Dikili'deki belediye başkan adayını açıklamak için Atatürk Meydanı'nda miting düzenledi. Bu sırada mitingin yapılacağı meydanın yanından sırtına astığı Türk bayrağıyla geçen bir kadına kalabalıktan tepki gösterildiği iddiasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Meydana gelen MHP üyesi ve ülkücü olduklarını belirten bir grup, "Burası Türkiye, Türk bayrağı taşıyan birine müdahale edemezsiniz, vatan hainlerine müdahale edin" diye bağırdı.

İSTİKLAL MARŞINI OKUDULAR

İstiklal Marşı'nın okuyup, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atan gruba polis, dağılmaları uyarısında bulundu. Bunun üzerine MHP Dikili İlçe Teşkilatı'ndan bazı yöneticiler polis ve ülkücü gençlerle görüşüp, ortalığı sakinleştirdi. Daha sonra ülkücü grup, yakındaki seçim bürosuna doğru yönelirken, küfürleşme nedeniyle yeniden kavga çıktı. Sopaların kullanıldığı kavgada HDP'li Belediye Meclis üyesi Mehmet Aktan ve bir kişi daha başlarından aldıkları darbe sonucu yaralandı.

POLİS OLAYLARI ÖNLEDİ

Polis araya girip olayların daha fazla büyümesini önledi. HDP'li grup polis koruması altında meydandan ayrılırken, ülkücü grup ise İstiklal Marşı'ın okuduktan sonra dağıldı. Olayın ardından gözaltına alınan olmadığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Dikili İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (184)

mustafazafewt@hotmail.com:

kardan bile adam olur milliyetçilerden olmaz

Yanıtla9974
ÜLKÜCÜ GENÇLİKm.ostek@hotmail.com:

SENDEN OLMUŞ YA ONA DUA ET. KENDİNİ ADAM SANMA ADAM OLDUYSAN ODA YÜCE ALLAH'IN LÜTFUNDANDIR

00
kütahya43asddsa0734@hotmail.com:

LAZ ırkını sattı türk oldu CERKEZ BOŞNAK GÜRCÜ sattı ırkını türk oldu bir tek kürtler bu çorbaya dahil etmedi kendini.. burda yorum yapanların cogu türk bile degill bu saydığım azınlık ırklardan aslıdna. ırkınıza namusunuza serefinize sahip cıkın.. hiç biriniz türk değilsiniz. türk diye bir ırk yok zaten

Yanıtla8549
mrkemalatkemalcelebi1981@hotmail.com:

Peygamber Efendimiz ataları ve aileleri ile övünen ve bundan dolayı kibirlenen insanları da uyarmış ve şöyle demiştir:“İnsanlar ya cehennem kömüründen başka bir şey olmayan ölmüş ecdatlarıyla övünmekten vazgeçerler yahut da Allah katında, burnuyla pislik yuvarlayan Mayıs böceğinden daha adi bir dereceye düşerler. Allah Teala Hazretleri sizden cahiliye kibrini temizledi. Artık o, muttaki bir mümin veya bedbaht bir facirdir. İnsanların hepsi Hz. Âdem’in evlatlarıdır. Âdem ise topraktan yaratılmıştır.” (Ebu Davud) türk olsan ne yazar arap olsan ne yazar tutturmuşlar bir türklük putperest ve şamanist türk devletleri ile övünüyorlar yazıklar olsun insan bu kadarmı kör olur yüce kitabımız ortadayken herkesin adem ve havvadan geldiği bu kadar açıkken kavimler (ırk)olabilir ama bu övünüp böbürlenip kendini üstün görme diğerlerini hor görmeye gitmemelidir üstünlük ancak takvadadır yani kısaca allaha kulluk o toprağın altına girdiğinizde kurtarsın bakalım sizi oğuzlar teomanlar kültiginler

00
cetinermangur@homail.de:

peki kürt sanat muzigine ne dersin vardir demi puuuuuahaaaahhaaa seni mutlu edecekse sen öyle bil cala cala bir irk oldunya helal olsun

00
Zeynepzeynebimm@outlook.com:

Faşizm'e ölüm.! Halklara özgürlük.

Yanıtla6366
bir adamermanogur@hotmail.de:

siz ciddimisiniz,bu ne cellatliktir yav hertaraf kabadayilarla dolu ben caki degil bicak kullanirim ekmek kesmek icin simdi ben adam degilmiyim yani light mi oldum bu nasil mantik.insanlarin birbirini öldürme hakki varmi, devrimci, veya baskasi ne farkeder.

00
Polisbaybarstanbey_0003@hotmail.com:

GElde Öldürsene Beni Seni Romantik Devrimci Bu GEcede Toplanıp Çav Bella Dinlediniz mi :D Ölüm'müş Eline Çakı Versem Tutmayı Beceremez :D Che ile Çav Bella ya Devam Edin Siz Lıght Devrimciler :D

00
ömer koçnecu0130p@yahoo.com:

moskofların yanına yada çine gidin sizi kabul ederlerse. Onlar bile bıratı bu mağara dönemi sloganları ama maalesef siz bağladığımız yerde otluyonuz.

00
oğuzkağannecu0130p@yahoo.com:

Ülkücü arkadaşlar milliyetçi kardeşlerim bu teröristlerin eşkıyaların bölücü vatan hainlerinin seviyesine inmeyin onlarla muhatap olmayın kendilerini insan yerine koyan bu mağara adamlarını takmayın.

Yanıtla6564
Tüm 184 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title