Haberler

Son ana kadar bekleyen vatandaşlar koşa koşa oy kullanmaya gittiler: Uyandığımda saat 16.30'du

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde, iki bölgede toplamda 9 bin 877 sandıkta oy kullanma işlemi sona erdi. Oy kullanma işlemini son dakikaya bırakan vatandaşlar panik içerisinde okullara koştu. Çetin Cenk Çekiçkesen isimli vatandaş, "Kendi üşengeçliğimden oldu. Öğlen biraz uyuyayım dedim. Uyandığımda saat 16.30'du." dedi.

İzmir'de Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde, iki bölgede toplamda 9 bin 877 sandıkta oy kullanma işlemi sona erdi. Oy kullanma işlemini son dakikaya bırakan vatandaşlar panik içerisinde okullara koştu.

SON DAKİKA OY KULLANDILAR

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. İzmir'in Buca ilçesindeki Şirinyer Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nde sandıkların kapanmasına sayılı dakikalar kala oylarını kullanmak isteyen bazı seçmenler oldu.

İZMİR'DE SONA KALANLAR SANDIĞA KOŞARAK GELDİ

"UYANDIĞIMDA SAAT 16.30'DU"

Çetin Cenk Çekiçkesen (26) oy kullanacağı okula koşarak yetiştiğini belirtip, "Kendi üşengeçliğimden oldu. Öğlen biraz uyuyayım dedim. Uyandığımda saat 16.30'du. Koşturarak buraya geldim. Neyse ki yetiştim. Hepimiz için hayırlı olsun. Daha güzel bir Türkiye'ye uyanırız inşallah" dedi.

"TELEFONLARA TAKILDIM"

Anneler Günü nedeniyle çok sayıda telefon aldığını ve saatin kaç olduğunu fark etmediğini anlatan Zekiye Oğuz ise "Telefonlara takıldım. Anneler Günü olduğu için çok arayan, soran oldu. Taksiyle geldim. Son oy kullanan kişilerden biri oldum" dedi.

İZMİR'DE SONA KALANLAR SANDIĞA KOŞARAK GELDİ

"EVİM ÇOK YAKIN OLDUĞU İÇİN GEÇ GELDİM"

Leyla Söylemez de "Evden çıkamadım. Oy kullanmamak gibi bir niyetim yoktu. Evim çok yakın olduğu için geç geldim. Ben oyumu kullandım. Sonra sandığı kapattılar. O sandıkta en son oy kullanan ben oldum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili İzmir Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title