Haberler

Yolcu treni otomobile çarptı, hastane yolundaki aile feci şekilde can verdi

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de TCDD'ye ait yolcu treni hemzemin geçitte otomobile çarptı. Feci kaza sonucu, sürücü Mehmet Akkurt ile eşi Bediha Akkurt ve annesi Emine Akkurt can verdi. Ailenin, Emine Akkurt'un tedavisi için hastaneye doğru gittikleri öğrenildi.

İzmir'in Menemen ilçesinde yolcu treninin hemzemin geçitte çarptığı hafif ticari araçtaki aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

İzmir-Uşak seferini yapan yolcu treni, Yahşelli Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte, 52 yaşındaki Mehmet Akkurt'un kullandığı hafif ticari araca çarptı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yolcu treni otomobile çarptı! Hastaneye giden aile feci şekilde can verdi

TEDAVİ İÇİN HASTANEYE GİDİYORLARDI

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede sürücü Mehmet Akkurt ile 47 yaşındaki eşi Bediha ve 73 yaşındaki annesi Emine Akkurt'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler işlemlerin ardından Menemen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yanıkköy Mahallesi'nde yaşayan ailenin, Emine Akkurt'un tedavisi için hastaneye gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Yolcu treni otomobile çarptı! Hastaneye giden aile feci şekilde can verdi

Yolcu treni otomobile çarptı! Hastaneye giden aile feci şekilde can verdi

Kaynak: AA / Güncel

Trafik Kazaları Emine Akkurt Acil Durum Menemen Ulaşım Güncel Yaşam İzmir Kaza Tcdd Ulaşım Acil Durum İzmir Trafik Kazaları Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Kadir Tokay:

Sağına soluna bakmıyor mu geçmeden önce? Öyle balıklama şekilde hemzemin geçide mi girilir. Emin olamıyorsan da geçme, canınızdan önemli mi karşıya geçmek. Arabada o kadar can varken bu ne vurdumduymazlık. Allah rahmet eylesin, gitti koca aile

Yanıtla010
Mert Kafkas Sahin:

Ulan koskoca tren geliyor be yuh

Yanıtla02
AKREP KRAL:

haber başlığına bak tren arabaya çarpmış?

Yanıtla00
Abdülkadir Yolbilir:

ya ne olacaktı

13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title