Haberler

İzmir'deki depremde binanın çökme anı anbean kamerada!

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'i sallayan depremde hasar gören binalardan birinin çökme anı kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

İzmir'de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Seferhisar açıkları olan deprem İstanbul dahil tüm Marmara'da hissedildi. Buca ve Bayraklı ilçesinde yıkılan binalar olduğu öğrenildi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda ise deprem sonrası hasar gören binanın çöküşü anbean kaydedildi.

GÖRGÜ TANIĞI O ANLARI ANLATTI

CNN Türk'te canlı yayına katılan bir görgü tanığı yaşadıkları deprem anını anlattı. Yıkılan binalarından son anda kurtulduklarını anlatan tanık, yan binalarında enkaz altında kalanların olduğunu ifade etti. Zeki Soysal adlı vatandaş, CNN Türk spikerinin "Bu binayla ilgili bir uyarı, güçsüzdür gibi bir çalışma var mıydı" sorusuna "Hiçbir çalışma yoktu" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Seferhisar Marmara İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

meko:

Böyle haberlerde reklam vermeyin ayıptır ayıp

Yanıtla466
Ateş:

Hani nerede binanın an bean çökme görüntüleri? Göremedim.

Yanıtla465
BİRİ:

VİDEONUN EN BAŞINDA

46
geçmiş olsun izmir:

Ufka doğru bak tam karşıda arada

00
MERTER:

Deprem öldürmez, ''Sorumsuz Müteahhit'' öldürür, bu ''Müteahhit''lere göz yuman ''sistem'' öldürür. NOKTA.

Yanıtla112
adıgüzel:

Devletin görevi nedir acaba? Hep başkasını suçlamak hastalık haline geldi. Türkiye inşaat şirketleri hariç kimseye bina yaptırma ruhsatı vermesin. Mütahit olsun ama o kendi yapma hakkı olmasın. Yapı denetim var ama ucuz beton kullanıyorlar kontroll için küçük kovalara c 20 betonu doldurup gidiyorlar gerisi rüşvetle hal oluyor.

01
maho:

hani kamera görüntüsü????

Yanıtla112
insanlik:

Bu ülkenin çin veya hindistan gibi olmasını istemiyorum. Şu bina kalabalığı yerine artık yayılmacı az katlı binalara geçmeliyiz. Ve 1 2 şeritli dar sokak arası yollar yerine geniş ferah 7 8 şeritli yollara yer vermeliyiz. Binalar arası mesafeler oldukça fazla ve araları yeşillik dolmali. Allah rızası için para için değil insanlik için çalışalım ve insanca yasayalım. Birkaç kat fazla olsun daha fazla evim olsun değil insan gibi yaşanacak yerler olsun diyelim

Yanıtla013
bayram:

bayragimiz enkaz altinda kaldi afete haber verin kurtarsinlar

Yanıtla83
es:

turkıyedeki mütahıtler azılı suçlu allaha hesap verecekler paraları kurtarmıycak onları

Yanıtla07
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title