Haberler

İzmir'deki yangın söndürme çalışmalarına 2 helikopter daha görevlendirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir'deki yangını söndürme çalışmaları için 2 helikopterin daha görevlendirildiğini duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait bölgedeki helikopter sayısı 8'e çıkartıldı.

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir'deki yangını söndürme çalışmaları için 2 helikopterin daha görevlendirildiğini, Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait bölgedeki helikopter sayısının 8'e çıkartıldığını duyurdu.

MSB, İzmir, Aydın ve Bolu'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması için TSK'ya ait helikopterlerin havadan yangın söndürme çalışmalarına destek sağlamaya devam ettiğini bildirdi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İzmir'deki yangını söndürme çalışmaları için 2 helikopter daha görevlendirilerek TSK'ya ait bölgedeki helikopter sayısı 8'e çıkartıldı. Şu an için toplam 13 helikopter ile İzmir, Aydın ve Bolu'daki yangınları söndürme çalışmalarına destek sağlamayı sürdürüyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Bakanlığı Doğal Afetler Helikopter Politika Savunma Güncel İzmir TSK Savunma Doğal Afetler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title