Haberler

İzmir'in Çeşme ilçesindeki orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında alevler, Deliklikoy'a kadar ilerledi. Alevlerin arasında kalan 3 kişi, hayatını kaybetti. Ekiplerin alevlere müdahalesi havadan ve karadan sürüyor.

İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında acı haber geldi. Alevlerin arasında kalan 3 kişi yaşamını yitirdi.

Alaçatı Mahallesi Deliklikoy mevkisindeki ormanlık, makilik ve otluk alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve yer ekibi sevk edildi.

İzmir'in Çeşme ilçesindeki orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetti

TAHLİYELER BAŞLADI

Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangının yaklaştığı alanda bazı evlerdeki kişiler, tedbir amaçlı tahliye edildi. Yangının yaklaştığı arazide bulunan bir kadın ve iki çocuğu da jandarma ekibi tarafından bölgeden çıkarıldı.

İzmir'in Çeşme ilçesindeki orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetti

3 KİŞİ CAN VERDİ

Yangını kontrol altına alma çalışmalarında durumun iyiye gittiği belirtilirken bölgeden acı bir haber geldi. Yangında, alevlerin arasında kalan 3 kişi, hayatını kaybetti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Orman Yangını Güncel İzmir İzmir Çeşme Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

SMMM:

ÜLKE DE ORMAN KALMADI BİR DE HEP AYNI SAHİL ŞERİDİ NEDENSE

Yanıtla885
Leven Ergün:

GİDEN CAM KİMİN UMRUNDA ÜLKEDE YÜRÜRKEN ELEKTRİK ÇARPMA TEHLİKESİ VAR HER AN

1032
Onur Yener:

Ramsey Samanın çok geldi galiba...

57
Leven Ergün:

1.000 YIL GERİYE GİTTİK

00
Billy gates:

AMPULLERANTOLOGI

Yanıtla3426
Mustafa Çarboğa:

Bu ormanları kim yada kimler yakiyorsa o yaktıkları yanan ormanın içine atacaksın ki onlarda yansın insanların ciğerlerinin nefes aldığı yerleri yakmak nedir ya

Yanıtla253
Erdi Cakmak:

Her sene aynı şey

Yanıtla142
sdsfs dfsa:

ölmüş olan kişiler eğer Müslüman ise rabbim günahlarını affetsin cennetine koysun onları... Farklı dine sahip ise rabbim bildiği gibi eylesin... Bu arada şunu belirtmek isterim Helikopterin bambi ile su döktüğü kısma bakarsak orman yangınının neden bitmediğini daha iyi anlamış oluruz... Yanan kısım zaten yanmıştır orman yangınında önemli olan yanmamış kısımları ıslatıp tutuşmayo engellemek lakin bakılırsa yarısı yanmış yarısı yanmayan kısma atılıyor yanan kısmın ilerisinde kalan yanmaya devam eden kısmın ilerlemesi durmaz ki sürekli yanan ve boşuna sorti yapan uçak ve helikopterler ve emek veren yangın işçileri olur...

Yanıtla284
Pole star:

Bir siz biliyorsunuz başka kimse bilmiyor demi zekasına hayran olduğum

010
Sokrates:

yakın yawrum yakın babanızın malı gibi yakın yarın öbür gün 2b den toplarsınız oraları 100 katınada millete satarsınız

Yanıtla720
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title