Haberler

Aziz Kocaoğlu: Bu Millet Böyle Yalaka

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, "Bu millet böyle yalakadır" dediği videosu ortaya çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "Bu millet böyle yalakadır" dediği skandal videosu ortaya çıktı.

SÖYLEDİĞİ SÖZLER ŞAŞKINLIK YARATTI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kiraz Belediyesi'nin ortak hizmet projesi olarak hayata geçirdiği Çok Amaçlı Hizmet Binası'nın temel atma törenine katıldı. Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci ve beraberinde çok sayıda kişi ile yürürken görüntülenen Başkan Kocaoğlu'nun söylediği sözler ise şaşkınlık yarattı.

"BU MİLLET BÖYLE, VURDUKÇA YALAKALIĞA DEVAM EDER"

Ege'nin Sesi tarafından yayınlanan görüntüde Kocaoğlu, Kiraz Belediye Başkanı Korkmaz'ın Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet (yürüdükleri yolun asfaltlanması ya da parke taşı döşenmesi) talep etmesinin ardından; Değirmenci'ye dönüp dalga geçercesine şu ifadeleri kullandı:

"Serdar bu millet böyledir vurdukça yalakalığa devam eder, (Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz'ı göstererek) bak bu da yalakalık yapıyor. Fırçayı yedi mi susar."

Kaynak: AHaber / Güncel

Kiraz Belediyesi İsmet Korkmaz Aziz Kocaoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (128)

Eski AKPlimustafaozel.tr@gmail.com:

Tayyip tüm ailesinin nü fotoğrafını yayınlasa yinede İzmir i alamaz :)

Yanıtla5535
ESKİ CAPELİcemal.karaciger@ipa.com.tr:

HER ŞEYİN BİR İLKİ ,BAŞLANGICI VARDIR eski ve yeni capeli

00
CAHİTserhatsercan35@hotmail.com:

BOŞUNA OPERASYON YAPMAYIN.İZMİR'İ RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ EY YALAKA ORDUSU AKPLİLER!!!

Yanıtla5427
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ADAM DOĞRU DEMİŞ KARDEŞİM; AKP'NİN YÜZDE ELLİOY ALMIŞ OLMASI ADAMI HAKLI ÇIKARIYOR...! ZAM ÜSTÜNE ZAM; HAKARET ÜSTÜNE HAKARET; İHANET ÜSTÜNE İHANET YAPAN BİR PARTİNİN HALA SAVUNULUYOR OLMASI MAALESEF Kİ BU ADAMI HAKLI ÇIKARIYOR..! CHPLİ DEĞİLİM; TÜRK MİLLETİNİ 'YALAKA' OLARAK GÖRMÜYORUM AMA EVET AKPLİLER AYNEN ADAMIN DEDİĞİ GİBİDİR; ARTIK 'MİLLET' LAFINI BİLE BÖLDÜ BUNLAR; 'MİLLET' BUNLAR GELMEDEN BÜTÜN TÜRKİYEYİ TEMSİL EDİYORDU; ŞİMDİ HERKES KENDİ PARTİSİNDEN OLANI MİLLETİ GÖRÜYOR..! ALLAH AKP'Yİ OLDURMASIN; BİRŞEY OLMASINA İZİN VERMESİN..!

Yanıtla4139
NİHAT ÜSTÜNnihatgakgo@hotmail.com:

NE ZAMMI KARDEŞİM ANASOLM HÜKÜMTİNDE HER AYIN İLK SALISI ELEKTRİĞE ZAM VARDI HER SALI AKARYAKIDA HAKARET İSE ŞU ANDA SENİN YAPTIĞIN GİBİ HAKARET EDEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ KAPICININ OYU İLE SİZİN OYUNUZ AYNİ DEĞİL DİYEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ GÖBEYİNİ KAŞIYAN ADAM DİYEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ İNADINIZA AK PARTİ

00
cevoo07ibrahim.kuscu@windowslive.com:

işte milletin başa getirmek istediği adamlar bunlar

Yanıtla2947
HARPUTLUumut_efe_ayaz@hotmail.com:

İNADINA AKP ' her gelen çalıyor evet ama AKP hiç degilse yatırım yapıp ülkeyi güçlendiriyor ! ÖNceki hükümetler hepsini çalıyordu ve hiç bir yatırım yapmıyor'du ! CHP ' MHP gelip hepsini çalacagına AKP gelsin Yarısını çalsın :D

Yanıtla2447
berinfiliz.06.filiz.06@hotmail.com:

bu ne cahillik inadınaymış tabii unuttuk sende çalanlardan onlarla yiyenlerden yada akrabalardansan tabiii eski hükümetler bunlar kadar acımasız değildi eski hükümet bu kadar yolsuzluk vergşi toplasaydı keşke bunlar kadar dini islamı lekelemdiler eskiler yoksa hepsi yedi halkı bunlar kadar ayrımcı hale düşürmedilier başıörtü ayağına soyulduk varmı böle rezilllik dini kirletip şaaaşa ve lüks yaşam allah yedirmesin hiçbirinebu kadar insanın ahı varken allahın adaleti gecikmez

00
türkiyelijy_42@hotmail.com:

yazık yaaa bu millet neden yalakaymış chp nin anlayışı buuu ancak yazık çok yazık

Yanıtla2148
ayhanayhan-1001@hotmail.com:

böyle adamları hala seçeceğiz diye yalakalık yapanlara bakın

Yanıtla2536
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title