Haberler

İzmir'de alt geçit faciası! 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza anı kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Konak ilçesinde, hastanedeki yakınlarını ziyarete giden otomobil, 5 metre yüksekten kavşağa düştü. Kazada araçtaki 5 kadından 3'ü öldü, 2'si ise yaralandı. Kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İzmir'in Konak ilçesinde, hastanedeki yakınlarını ziyarete giden otomobil rampa inerken bariyeri aşıp 5 metreden köprülü kavşağın battı çıktısına düştü.

Eşrefpaşa'dan İkiçeşmelik yönüne giden sürücüsü henüz öğrenilemeyen 35 CBA 796 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle yaklaşık 6 metre yükseklikten alt geçide düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ters dönen otomobildeki 3 kadının hayatını kaybettiği, 2 kadının ise yaralandığı belirlendi.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Hayati tehlikesi bulunan yaralılar, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yolun araç geçişine kapanması nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

İzmir Konak'ta otomobil alt geçide düştü, 3 kişi hayatını kaybetti

KAZA ANI KAMERADA

3kişinin hayatını kaybettiği kaza anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Güncel

Güvenlik Kamerası Otomobil Köprülü Güncel Konak İzmir Konak İzmir Kaza İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (54)

ZİYA BAŞKAN:

başlığa bakar mısın 3 kişilik aile yok oldu diyor biraz daha saygılı başlık atılabilirdi Allah rahmet eylesin başlık atan kişilerin donanımlı olması lazım bence

Yanıtla19245
Yıldırım YILDIZ:

Bu işin kalitesi çok düştü diye düşünüyorum bende

00
ismail bey :

Yok oldu yerine hayatını kaybetti denilebilirdi.. Sonuçta buhar olmadılar...

00
Atarokkalomi osunç:

Bariyerleri sağlam yapın lütfen, insanlar bir anlık dalgınlıkla böyle kazalara kurban gidebiliyorlar.yazık değilmi 5 bayana ve sevdiklerine. Belediyeler işini iyi yapsın

Yanıtla39116
Ahmet Kacarogullari:

o aracın indigiyer. rampa. firene basacagina.maalesef. gaza bastı gi. için oraya.. düştü belediye ne yapacaktı boş boş yazıyorsun

00
kingdom of malawi malawi krali:

Kardeşim bunun bariyerle alakası yok ben yakından gördüm ve videosuda var aracın geldiği rampa dik bir rampa artık freni patladı veya bayan Fren yerine gazamız bastı bilinmez ama videoda görüldüğü gibi arac hızlı geliyor bariyerden önceki kaldırıma çarpıp zıplıyor zıpladigi için bariyeri aşıyor düşüyor ben bariyeride yakından gördüm herhangi bir kırılma kopma yok sadece biraz kıvrılmış tamamen talihsizlik ve şansızlık eğer o kaldırım o arabayı ziplatmasaymis o araba bariyerlerede kalırmış

00
ismail bey :

Bariyer, yoldan hafif çıkan araçları durdurmak içindir. Direkt çarparsan nasil durdursun.

00
ali gökşen:

Allah mutlak güç sahibidir o ol der oluverilir onun yarattıklarınin başına gelenler için ancak ders çıkartan kazançlı çıkar... Elbet dönüş yine ona olacaktır. Allah rahmet eylesin..

Yanıtla3985
CAN Işık:

Olmayacak

00
Cihans:

ne oldu simdi neyden ne dersi cikarmamiz gerekiyor aciklarmisin canim kardesim anlamayamadim cahillikte n

00
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title