Haberler

İzmir Şehit Liderini Dualarla Andı

Güncelleme:
Abone Ol

Muhsin Yazıcıoğlu'nu 58. doğum gününde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu mescidin de mevlit okutarak dualarla andı.

BBP İzmir İl Teşkilatı 31 Aralık 1954 tarihinde doğan ve 25 Mart 2009 tarihinde geçirdiği helikopter kazasında şehit olan BBP Kurucu Genel Başkanı Şehit Muhsin YAZICIOĞLU'nu 58. doğum gününde Şehit Muhsin YAZICIOĞLU mescidin de mevlit okutarak dualarla andı.

Mevlid-i şerif başlamadan önce bir konuşma yapan BBP İzmir İl Başkanı Ahmet BEREKET " Mekke'nin fethinin yıl dönümüne tevafuk eden bu doğum gününde 54 yıllık yaşamı boyunca Yüce Türk milletinin bekası için çalışan Türk-İslam coğrafyasının umudu olan, Allahın varlığı ve birliği, Resulullahın risalesi dışında hiçbir mutlak hakikat tanımayan, dürüst kişiliği, seviyeli ve yol gösterici siyaset üslubuyla her kesim den insanın takdirini ve sevgisini kazanan ebedi siyasi liderimiz Şehit Muhsin YAZICIOĞLU'nu 58. doğum günün de anmak ve 1988 yılında hakkın rahmetine kavuşan örnek şahsiyet merhum hocamız Seyyid Ahmet Arvasi'yi vefatının 24. yılında yad etmek için burada bulunmaktayız. Ruhları şad mekanları cennet olsun "dedi.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği mevlid-i şerife BBP İzmir İl Başkanı Ahmet BEREKET, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Yusuf KOÇ ve yönetimi katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu İzmir Mekke Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title