Haberler

Ukrayna'dan İzmir'e gelen Svitlana otel odasında tecavüze uğradı

Güncelleme:
Abone Ol

Ukrayna'dan İzmir'e gelen Svitlana otel odasında cinsel istismara uğradı. İstismar nedeniyle kanaması olan talihsiz kadın, hastanede tedavi altına alındı.

Sosyal medya üzerinden tanıştığı erkekle buluşmak için ülkesi Ukrayna'dan İzmir'in Konak ilçesine gelen 48 yaşındaki Svitlana A., cinsel istismar iddiasıyla şikayetçi oldu. Saldırganın sosyal medyada kullandığı ismin sahte olduğu tespit edilirken, Svitlana A.'nın hastanede tedavisi sürüyor.

GENÇ KADINI OTELE GÖTÜRDÜ

Ukrayna'da yaşayan Svitlana A., sosyal medya üzerinden tanıştığı erkekle buluşmak için Kurban Bayramı'nın ilk günü İzmir'e geldi. Kendisini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılayan kimliği belirsiz erkek, Svitlana A.'yı Konak ilçesi Basmane semtinde bulunan bir otele götürdü.

HASTANEYE KALDIRILDI

İddiaya göre Svitlana A. otel odasında bu erkeğin cinsel istismarına maruz kaldı. Kimliği belirsiz erkek, hızla otelden ayrılırken, istismar nedeniyle cinsel organında yırtılmaya bağlı aşırı kanama olan Svitlana A. hastaneye kaldırıldı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Burada tedaviye alınan Svitlana A., yaşadıklarını polise anlatarak saldırgandan şikayetçi oldu. Svitlana A.'nın ifadesi doğrultusunda, cinsel istismarda bulunan erkeğin kimliğini belirlemek için, havalimanı ve otel çevresindeki MOBESE ile güvenlik kameralarının görüntüleri incelemeye alındı. Saldırganın sosyal medyada kullandığı isimin sahte olduğu tespit edilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Konak İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (200)

ADANALI:

UKRANAYDAN İZMİRE GEL TEK BAŞINA OTELE KADAR GİT ÜSTÜNE ÇIKART ADAMI SONRA YIRTILMA OLDU KANAMA OLDU SONRA TACİZ ADAM N EYAPSIN NE OLACAGINI BİLEREK GELMİŞ

Yanıtla113103
AYDIN:

Kadının şanssızlığı senin zihniyetinde birine denk gelmesi olmuş!!!

2770
Fer65:

Izmir gene merhametli size göre (Adana)Sizde olsa çoktan öbür dünyayı boylamıştı.

739
Ben bir garip keloğlanım:

Yoksa Allah bu adana denilen şehrin insanlarını lanetlemiş mi kardeşşşş?

1133
Adam:

Dingil hirbo

1316
Türkiye:

Gerçekten acınacak haldesiniz. Yorumların bazılarını okudum ve gerçekten ne haldeyiz. Utanmadan neler yazmışsınız. Asıl cahiller sizsiniz. Sizin gibi zihniyetlere sahip insanlar yüzünden türkiyemizin adı her zaman kirleniyor. Hanım efendiye ne yalanlar söyledi acaba da kadın ülkesinden kalkıp buralara kadar gelmiş. Uçkuruna düşkün bir millet dünya üzerinde yoktur sanırım. Sizin gibi kisiliksiz yaratıklar yüzünden bu ülke asla iyi yerlere gelemeyecek. Bu yüzden suçlunun biran önce yakalanıp en ağır cezayı almasını canı gönülden isterim. İsterim ki, herkese rezil olsun. Böyle sapıkları hadım etmek bence en doğru karar olur.

Yanıtla378
Canısı:

Aynen öyle öyle bir ülke olduk ki herşey var bizim ülkede ama buna rağmen bizim ülkede idam diye bir şey yok ve kişilerde acınacak halde inşallah o kişi en kısa zamanda yakalanır da cezasını bulur

00
BAŞKA DÜNYALAR:

İnsanlar ısrarla birbirine güvenmek istiyor ama çağın pislikleri böyle bir şeyin olamayacağını en adi şekillerde ispat etme çabasından vazgeçmiyor. .

Yanıtla077
VİCDAN:

Bütün iyi niyetiyle kadıncağız çıkmış gelmiş kimbilir ne hayallerle geldi ama ruh hastası şizofren biri tarafından hayatı mahvoldu.

Yanıtla664
Sevilay ozyurt:

Sosyal medyadan evlenen çiftlere kadar.cok kişi var ki çevremde de var kadın adiye catmis Allah belasını versin

03
Tüm 200 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title