Haberler

Jandarmadan Gazi Çocuğuna Bilgisayar

Abone Ol

Ordu İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Bir Gazi Çocuğuna Bilgisayar Hediye Edildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından bir gazi çocuğuna bilgisayar hediye edildi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde lise birinci sınıf öğrencisi Feyyaz Eroğlu (15), İl Jandarma Komutanlığı'na, "Babam 1989 yılında Iğdır'da terör örgütüyle girdiği çatışma sonucunda gazi oldu. Biz üç kardeşiz, derslerimiz iyi ama bir bilgisayarımız olursa daha iyi ders çalışabiliriz" şeklinde mektup yazdı. 1989 yılında Iğdır'da 8 arkadaşıyla birlikte terör örgütüyle girdikleri çatışmadan tek sağ kalan terör gazisi Ayhan Eroğlu'nun 3 çocuğundan en büyüğü olan Feyyaz'ın bu talebi, jandarma tarafından olumlu karşılandı. Ordu İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Nevzat Yıldız, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Coruk, Merkez Karakol Komutanı Jandarma Üsteğmen Mürsel Öner ve eşlerinin katılımıyla bilgisayar, Feyyaz Eroğlu'na teslim edildi. Feyyaz Eroğlu'nun bilgisayar isteğini Aile Destek Merkezi'ne ilettiğini belirten Jandarma Kıdemli Albay Nevzat Yıldız, "Bizler daha önce Mesudiye ilçemizde Mehmetçik dershanesi yaptık, 56 öğrencimize burs veriyoruz. Bunun gibi daha çok faaliyetlerimiz var. Feyyaz çocuğumuzda bize bir mektup yazarak ulaştı. Babasının gazi olması da bu yardımı biraz daha onurlu kıldı. Çünkü onlar bu vatan için kendilerini feda eden kişilerdir. Bizler her zaman onların yanında olacağız" dedi.

Hediye edilen bilgisayarın başına geçen Feyyaz Eroğlu'nun mutluluğu yüzünden okunurken, "Şimdi derslerime daha iyi hazırlanacağım, sizlere söz veriyorum" diyerek teşekkür etti.

(HA-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title