Haberler

Jandarmanın 174'üncü Yıl Dönümü Kutlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Jandarma Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıldönümü,düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Jandarma Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıldönümü, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. İl Komutanlığı bahçesinde jandarmanın kullandığı askeri malzemeler sergilenirken, narkotik köpeği 'Atak' ile 'Emzik'in gösterileri ilgiyle izlendi.

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen programa; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, bürokratlar, askeri erkan ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programın açılışında konuşan Albay Emin Dursun, Şanlıurfa'da ve sınır hatlarında görevli jandarma ekiplerinin dosta güven, düşmana korku verdiğini ifade etti. Dursun, "Güzel yurdumuzun her köşesinde devletimizin kudret ve adaletinin yanı sıra şefkat ve merhametini de temsil eden jandarma teşkilatımız aziz milletimizin huzur ve güvenliği için başta terör olmak üzere suç ve suçluyla mücadelede üstlendiği görevleri artan bir liyakat ve fedakarlıkla yerine getirmektedir" dedi.

Albay Dursun'un konuşmasının ardından davetliler, jandarma araç ve gereçlerinin sergisini inceledi, uzun namlulu tüfekler hakkında davetlilere bilgi verildi. Eğitimli narkotik köpeği Atak' ile 'Emzik'in gösterileri ise davetliler tarafından ilgiyle izlendi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Dursun Güzel Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title