Haberler

Kılıçdaroğlu, Kanun Kaçağıyla Aynı Karede

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Necmettin İ.'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Adana'da, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile birlikte VIP'ten çıkarken yakalanan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Necmettin İ.'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı.

KEFALETLE SERBEST KALDI

Edinilen bilgiye göre, 26 Aralık 2013 günü meydana gelen olayda CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, uçakla Adana Havalimanı'na gelerek, saat 20.30 sıralarında yanındaki Necmettin İ. (43) ile birlikte VIP'ten geçerek dışarı çıkmıştı. Bu arada Necmettin İ. tarafından arazisi alınarak 1 milyon 300 bin lira dolandırıldığını ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan M.K. adlı kişinin ihbarı üzerine şahıs polis tarafından gözaltına alınmış, cezaevine gönderildikten sonra kefaletle serbest kalmıştı.

CHP'Lİ VEKİL POLİSE TESLİM ETMEK İSTEMEDİ

CHP'li Öğüt, Necmettin İ.'yi polise vermek istememiş daha sonra Necmettin İ.'nin "ruhsatsız silah ile mermi bulundurmak ve satmak" suçlarından 10 ay 5 gün hapis cezasıyla arandığını ve hakkında 3 resmi belgede sahtecilik, 1 başkasına ait kredi kartını kullanarak fayda sağlamak, 1 kullanmak için uyuşturucu bulundurmak ve ruhsatsız silah ve mermi bulundurmak ile satmak suçundan dava açıldığını öğrenince bırakmıştı. Milletvekili Öğüt, daha sonra ise fotoğraf bile çektirdiği şahsı önce tanımadığını daha sonra ise çok fazla tanımadığını söylemişti.

KILIÇDAROĞLU İLE DE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ

Ensar Öğüt'ün az tanıdığını söylediği Necmettin İ.'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Necmettin İ.'nin sık sık CHP Genel Merkezine giderek burada Kılıçdaroğlu ile bile görüştüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ensar Öğüt Ardahan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (126)

ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

CHP OLMASA BU MEMLEKETE BİR HAFTADA KÜRTLERİN DESTEĞİYLE ŞERİAT GETİRİRLER. HALİNİZE YATIN KALKIN ŞÜKÜR EDİN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Yanıtla10632
mülaim tersmettatli@hotmail.com:

nihayet kürrtlerin ne istediğini söyleyenler çoğalmaya başladı kürtlerin asıl kimliği müslümandır ve şeriatçıdır halifelik yanlısıdır vede osmanlı ya en çok faydası dokunan müslüman bir toplumdur ....

00
dersimli mimsr_turkey5@hotmail.com:

balık kılçıgı gibi bir adam kılıcdaroglu oy verenin bogazına durur zuahahahahahahaha

00
mehmetmazlumlarin-mehmet@hotmail.com:

Allah belani versin m.kemalde gucu yetiyorsa mahser de sefaat ciniz olsun.belki m kilictaroglu da elinde yolsuzluk dosyalariyla yardimina gelsin .. seni seriat i emredende baska kim kurtaracak bir cevap ver .gerci imanyokki

00
saliheminem_burcin@hotmail.com:

bu kemalmidir zipzopmudur valla gorunce midem bulaniyo bunlarin hepsi satlik

Yanıtla4672
guneyguney66@hotmail.com:

Butun kotuluklerin anasi chp dir bu parti gitsin turkiyede sorun kalmaz.

Yanıtla3777
hasan akılhasanaki@hotmail.com:

Merak etmeyin bütün iğrençliklerin başı akepe gidecek.

00
xxxxtroje2006@hotmail.com:

CHP Ataturkun arkasina saklanarak her turlu cirkefligi yapiyor.Asil CHP nin bu oyunlari gormeyenler koyun...

00
ÖZGÜRkuzeycadilari@hotmail.com:

BİLAL ERDOĞAN ULUSLAR ARASI ARANAN BİR TERÖRİSTLE GÖRÜŞÜYOR KİMSENİN SESİ ÇIKMIYOR. ALLAH BİLİYORYA KILIÇTAROĞLUNU DA SEVMİYORUM AMA SİZ ZIR CAHİLLERE VE MAAŞLI YORUMCULARADA KATLANAMIYORUM

Yanıtla5438
CHP Lİefendim_1963@hotmail.com:

YA BU KILIÇTAROGLUNA GÜLMEKTEN KARNIMA AGRILAR GİRİYOR

Yanıtla1675
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title