Haberler

Kadıköy'de Dehşet! Tartıştığı Adamın Sokak Ortasında Boğazını Kesti

Güncelleme:
Abone Ol

Kadıköy'de saldırgan adam tartıştığı kişinin cadde ortasında boğazını kesti. Yaralanan adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kadıköy'de çıkan kavgada M.D. isimli saldırgan kavgadan kaçan İbrahim Yüce'yi, cadde ortasında yakalayarak boğazını kesti. Daha sonra kaçan diğer Tayfun Yüce'yi de sırtından bıçakladı. Olayda İbrahim Yüce hayatını kaybetti, Tayfun Yüce yaralandı.

CEBİNDEN ÇIKARDIĞI BIÇAĞI SAPLADI

Olay, 23.00 saatlerinde, Kadıköy Kalkedon Meydanı Muvakkıthane Caddesi üzerinde iki grup arasında alacak verecek mevzusundan tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, M.D. cebinden çıkarttığı bıçağı İbrahim Yüce ve Tayfun Yüce'ye sapladı. Yaralanan şahıslar Kalkedon Meydanı'ndan Mucakkıthane Caddesi'ne kaçarken, zanlı M.D. kovaladı.

"CADDE ORTASINDA YAKALAYARAK BOĞAZINI KESTİ''

Edinilen bilgiye göre, Zanlı M.D. kavgadan kaçan İbrahim Yüce'yi, cadde ortasında yakalayarak boğazını kesti. Daha sonra kaçan diğer Tayfun Yüce'yi de sırtından bıçaklayan M.D. olay yerinden kaçarak bir bara sığındı. M.D Kadıköy önleyici ekipleri tarafından sığındığı barda yakalanarak gözaltına alındı.

20 DAKİKA KALP MASAJI YAPILDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Buradan geçen bir doktorun ilk müdahaleyi yaptığı ve kalbinin durduğu belirlenen İbrahim Yüce'ye sağlık ekipleri yaklaşık 20 dakika kalp masajı yaptı.

HAYATINI KAYBETTİ

Burada ki ilk müdahalenin ardından Haydar Paşa Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, İbrahim Yüce tüm mühalelere rağmen hayatını kaybederken, Tayfun Yüce'nin ise tedavisi sürüyor.

''BIÇAKLA BOĞAZINI KESMİŞLER''

Olayı gören bir vatandaş ise "Meydanda tartıştılar, daha sonra cadde üzerine doğru koşarak kaçtılar, sonra bir baktık adam yerde yatıyor. Bıçakla boğazını kesmişler. 25 yaşlarında falandı, daha genç birisiydi" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yüce Kadıköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (50)

volkan:

Oha diyorum oğlum kurban bayramını bekleseydin bari mal

Yanıtla163
volkan:

yazdığım yorum mecazi anlamda tabi anlamadınız ben de bu olayı lanetliyorum.

01
FF:

Beynelminel F ne demek sence F

01
murat bal:

Bide bugünlerde af söylentileri var . Neyin affı . Artık insanlıgını kaybetmiş bu akıl fikir fukarası imansız kişilerin en agır cezaya çarptırılması gerekli . İdam cezası artık gelmeli geç bile kalındı . Suçu sabit olan insan öldüren bu ve benzeri kişiler aynı gün infaz edilmeli .

Yanıtla016
Hamdi Gurkaynak:

Amerika, da silah serbest , Turkiye’de ise bicak . Erkek olanin ise yumruklarindan baska silahi olmaz. Korkak ve erkekligi belli olmiyanlar silah ve bicak ile erkeklik taslar. !!

Yanıtla111
TÜRK Milliyetçisi:

ben bu tür olayların tek sebebini ekonomik geçimsizliklere bağlıyorum düşünsenize eviniz var altınızda audi bmw tarzında arabanız var 10. 000 tl maaş alıyorsun bu tür olaylara karışırmısınız ?

Yanıtla65
Mükremin:

Birde cezaevinde bu caniye bizim vergilerimizle yemek yedirilsin. Nasıl bir adalet bu. . .

Yanıtla011
Ramazan:

İdam şart

Yanıtla011
Emekli:

Bunların ırkına bir bakın nereli

Yanıtla19
danger:

nerde adalet

Yanıtla08
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title