Haberler

Kadıköy'de Yaya, İETT Otobüsünün Sileceklerini Kırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Kadıköy'de bir yaya, İETT otobüs şoförüyle tartıştıktan sonra otobüsün sileceklerini kırdı. O anlar cep telefonuyla görüntülenirken, çevredekiler 'Devlet malına zarar veriyor, eşkiya bunlar' diyerek duruma tepki gösterdi.

Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, KADIKÖY'de bir yaya, İETT otobüs şoförüyle tartıştıktan sonra otobüsün sileceklerini kırdı. O anlar cep telefonuyla görüntülenirken, çevredekiler 'Devlet malına zarar veriyor, eşkiya bunlar' diyerek duruma tepki gösterdi.

Olay, 4 Eylül Çarşamba günü saat 19.00 sıralarında Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'ndeki Kuyubaşı otobüs durağında meydana geldi.İddiaya göre 19M Acarlar sitesi- Kadıköy güzergahında sefer yapan İETT otobüsü şoförüyle bir yaya tartışmaya başladı. Bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Şoföre bağıran adam otobüsün sileceklerini kırdı. Ardından da otobüse binerek şoförle tartışmaya devam etti. Otobüsün sileceklerinin kırıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, çevredekiler 'Devlet malına zarar veriyor, eşkiya bunlar' diyerek duruma tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu 3-sayfa Kadıköy Olaylar Ulaşım Güncel İETT Olaylar Ulaşım 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title